BIST 9.680
DOLAR 32,44
EURO 34,46
ALTIN 2.480,29
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şişli'de trafik kazası: 5 yaralı

Şişli'de, gece yarısı aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Abone ol

Şişli'de meydana gelen kaza sonrası, olay yerinde can pazarı yaşandı.
Kaza, saat 00.00 sıralarında D-100 Karayolu Mecidiyeköy Viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, plakası henüz tespit edilemeyen lüks bir otomobil, aşırı hızlı ve dikkatsiz şekilde Topkapı yönüne doğru ilerlediği sırada kontrolünü kaybedince, önce seyir halindeki 34 D 6520 plakalı araca çarptı. Kontrolü yitirilen araçlardan biri takla atmaya başlayınca kazaya 4 araç daha karıştı.

Takla atan araçta bulunan sürücü Uğur Şimşek ile birlikte aynı araçta yer alan Ahmet Çetin, Ali Tekin, Müslüm İrfan ve Mehmet Bağcı'dan oluşan toplam 5 yaralı vatandaş çevredeki vatandaşların da yardımı ile hurdaya dönen araçtan çıkarılarak yol üzerine çıkarıldı. D-100 Karayolu üzerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra olay yerine sevk edilen ambulanslara konularak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZAYA NEDEN OLAN SÜRÜCÜ KAYIP

Aşırı hız yaparak zincirleme kazaya neden olduğu öne sürülen lüks aracın sürücüsünün ise yoldan geçen sürücülerin yaralılara müdahale ettiği sırada olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Kaza yerinde incelemelerde bulunan trafik polisleri, kaçarak izini kaybettiren sürücünün kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Öte yandan kaza nedeniyle D-100 Karayolu Topkapı istikametinde trafik tıkanma notasına gelince polis ekipleri trafiği viyadük altından sağlamaya çalıştı. Polislerin büyük panik yaşadığı kazada iki araç kullanılamaz hale gelirken, toplam 4 araç oto kurtarıcısı ile olay yerinden çekildi. Araçların çekilmesiyle trafik normale döndü.

Bu arada kaza yerine gelen ve yaralıların yakını olduğu öğrenilen İrfan Çetin isimli vatandaş, kazada ağır yaralılar olduğunu öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Endişeye kapılan Çetin, telefonu ile bilgi almaya çalışırkan, kazazede yakınını polisler güçlükle sakinleştirdi.

Diğer yandan zincirleme kaza sırasında olaya karışan araçta bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan bazı çocuklar ise büyük korku ve panik yaşadı. Korkudan gözyaşı döken çocukları annesi sakinleştirdi. Kazayı gören vatandaşlar kazaya lüks aracın şoförünün neden olduğunu belirtti.
Polis ekipleri, olay sonrasında kaçan sürücü ve kaza ile ilgili inceleme başlattı.