BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,80
ALTIN 2.479,85
HABER /  GÜNCEL

Şişli'de kahvehanede kanlı kavga!

İstanbul Şişli'de bir kahvehane sahibi, tartıştığı müşterisini silahla yaraladı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, yaralanan şahsın yakınları kahvehaneyi bastı.

Abone ol

Şişli’de bir kıraathane sahibi, tartıştığı müşterisini silahla vurarak yaraladı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, olayın hemen ardından kıraathaneye gelen yaralının yakınları kıraathanenin kapılarını yumruklayarak tekme attı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Alaattin Elmas Sokak'taki bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre, uzun yıllardır mahallede yaşayan ve mahalleli tarafından tanınan Yahya Keleş, akşam saatlerinde Oyun oynamak için kıraathaneye geldi.

TARAFLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Burada oyun oynayan Keleş ile bir süre sonra kıraathanenin sahibi “Samsunlu Celal” lakaplı şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile kıraathane sahibi, belinden çıkarttığı silahla Keleş’e kurşun yağdırdı. Keleş, aldığı kurşun yarasıyla bir anda yere yığıldı. Kıraathanedeki diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Keleş’i kıraathaneden çıkartarak sedyeyle ambulansa götürdü. Tedavi edilmek üzere ambulansla Okmeydanı eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Keleş’in karın boşluğuna isabet eden kurşunla yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

YARALININ YAKINLARI KIRAATHANEYE SALDIRDI

Yaralının yakınları olayın hemen ardından kıraathaneye geldi. Kıraathanenin kapısını yumruklayarak tekme atan şahısları polis ekipleri güçlükle zapt etti. Bir yandan kıraathaneye saldıran, diğer yandan da etrafa tehditler savuran şahıslar, polis ekiplerinin çabaları ile olay yerinden ayrıldı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.