BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.426,19
GÜNCEL

Şişli’de cadde ortasındaki kavga kamerada

İstanbul Şişli’de gece kulübünde başlayan tartışma sonrası iki grup caddede birbirine girdi. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavga sonucu 2 kişi silahla bacağından vurularak yaralandı.

Olay, saat 06.45 sıralarında Şişli Cumhuriyet Mahallesi Rumeli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, gece kulübündeki iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kulüpten caddeye çıkan gruplar, tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Kavganın büyümesi üzerine darp edilen gruptaki bir şahıs, cep telefonuyla arkadaşlarını çağırdı. Bir süre sonra şahsın arkadaşlarının olay yerine gelmesi üzerine tekrardan kavga başladı. Bu esnada darp edilen şahsın sevgilisi olduğu iddia edilen bir kadın, erkek arkadaşını saldıran şahıslardan uzak tutmak için ona adeta kalkan oldu. Sevgilisini korumak isteyen kadın da bu esnada grup tarafından darp edildi. Defalarca yere düşüp kalkan kadın, sevgilisini korumaya devam etti.


Kavga sonucu ilk saldıran gruptaki şahıslardan biri, Emre Yaşar ve Cebrail Yılmaz’ı silahla bacağından vurarak yaraladı. Ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak inceleme yaptı. Ekiplerin incelemelerinin ardından boş kovanlar delil torbasına koyularak götürüldü. Öte yandan, tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sitene Ekle
Etiketler