BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

Sırrı Süreyya Önder'den Takvim'e 'düğün' cevabı

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder kızının düğünü ile ilgili Takvim'de çıkan 'Beyaz Kürt düğünü' haberine tek cümlelik bir yanıt verdi.

Abone ol

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kızının İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Küçüksu Kasrı'nda gerçekleşen düğününe ilişkin olarak Takvim'de yer alan '500 bin TL'lik düğün',  'şehit haberlerine rağmen eğlendiler' şeklindeki iddialarını yalanladı ve tek cümleyle yanıt verdi. Önder,

 "Bu haberleri yazanlara söyleyeceğim bir tek şey var. İnşallah onların çocukları yalnızca düğünleriyle anılır" diye konuştu. 


DÜĞÜNÜN GERÇEK MALİYETİ NE KADAR?

Cumhuriyet'in haberine göre, Önder, Takvim'in 2 Ağustos 2015 yani dün yayımladığı haberinde, 'Küçüksu Kasrı'ndaki bir düğünün maliyetinini ortalama 500 bin TL'yi bulduğu' iddiasına karşı çıkarak, düğünün 500 bin lira değil 40 bin liraya mal olduğunu söyledi.

sirri-sureyya-onder-kizinin-dugunu.jpeg 

DEMİRTAŞ DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da dün, düğüne katılmalarının “şehit haberleri gelirken düğünde eğlendiler” şeklinde haberleştirilmesine tepki göstererek, “Sırrı beyin tek evladı var. Ve uzun süredir bu mevzulardan dolayı ertelendi. Biz de oraya eğlenmeye gitmedik. Nikah şahitliği yaptık. Allah mesut bahtiyar etsin. Orada eğlendiğimize dair tek bir görüntü göstersinler biz de özür dileyelim. Hayat devam ediyor. Ölümler de var, doğumlar da var, düğünler de var” demişti.

demirtas-sirri-sureyya-onder-dugun.jpg

İŞTE TAKVİM'İN O HABERİ

ekran-resmi-2015-08-03-12.06.01.png

TAKVİM: SIRRI'YA REKLAMCI DAMAT

Takvim gazetesi, ilgili haberde, Önder'in damadı için "Cemiyet hayatına hızlı giren Sırrı Süreya Önder'in damadı Emre Abay'ın özgeçmişi dikkat çekti. Genç reklamcı, Gezi olaylarının kışkırtıcısı Serdar Erener'in Alamet-i Farika reklam ajansı ve "Çapulcu" işadamı Cem Boyner'in sitesi Morhipo'da çalıştı.' demişti.

sirri-sureyya-onderin-kizi-dugun.jpg