BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
HABER /  GÜNCEL

Sırrı Süreyya Önder çileden çıktı

Sırrı Süreyya Önder'den 'neden Van'da değil' eleştirilerine Ülke TV ekranlarında canlı yayında çok sert tepki gösterdi...

Abone ol

Deprem bölgesi Van'a gitmek yerine terörist evine taziye ziyaretine gitmekle suçlanan BDP'li Sırrı Süreyya Önder, eleştirilere isyan etti.

Ülke TV ekranlarında Ahmet Kekeç ve Salih Tuna'nın yorumculuk yaptığı programda BDP'lilerin neden Van'da olmadığı sorgulandı. 

HANGİ ARA BU KADAR İMANSIZ OLDUNUZ?

Önder. Ahmet Kekeç'te kendisinin telefonunun bulunduğunu ve neden aramadığını sorarak ekledi: "Yahu Ahmet Kekeç beni neden arayıp sormuyor. Neden arkamdan gıybet yapıyorsunuz. Siz hangi ara bu kadar zalim oldunuz, imansız oldunuz?"

Sırrı Süreyya'nın da gündeme geldiği ve aynı eleştiriye konu olduğu tartışmaya telefonla katılan BDP'li vekil "Biraz Allah'tan korkun, insaf edin..." diyerek şunları söyledi:

BELKİ BİZ GÖREV DAĞILIMINI BÖYLE YAPTIK

"Ben iki tane cenazenin başındayım şu anda. Bunlar da gencecik insanlar. Kaldı ki cenazeler olmasa bile ben neden Van'da olmadığını açıklamak zorunda mıyım? Sen söyle Turgay, Salih Tuna Ahmet Kekeç siz söyleyin söylemek zorunda mıyım? Belki biz planlamımızı görev dağılımını böyle yaptık... Biraz Allah'tan korkun, insaf edin... Depremden hemen sonra daha Başbakan Erdoğan gitmeden 5 saat önce BDP Eş Başkanı oraya gitti. Depremden itibaren her gün en az 8 BDP milletvekili oradaydı..."