BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
HABER /  POLİTİKA

Sırrı Sakık'tan kadın kavgası!

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, taciz gerekçesiyle restoranda kavgaya karıştı

Abone ol

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, yanındaki kadına baktığı gerekçesiyle bir başkası ile taciz kavgası yaşadı. Habertürk'ten Bedirhan Özyiğit'in haberine göre olay şöyle gelişti;

YAN MASADAKİ ADAM KADINA BAKINCA..

Sırrı Sakık önceki gün akşam saatlerinde kadın arkadaşıyla Çankaya'da bir restorana yemeğe gitti. Bir süre sonra yan masada oturan Cüney A. isimli bir kişinin yanındaki kadın arkadaşına baktığını fark eden Sakık, korumalarını aradı. Sakık'ın aradığı korumalar restorana gelerek, Cüney A.'yı darp etti. Bu sırada korumalardan biri A.'nın kafasında şişe kırdı.

RAPOR ALDI

Cüneyt A., Bayındır Hastanesi'nde tedavi olurken, rapor alarak Yıldızevler Karakolu'na gitti ve Sakık'tan şikayetçi oldu. Tartışma sırasında Sakık'ın korumalarının silah çektikleri iddia edildi.

'TATSIZ OLAYLAR OLDU'

Olayla ilgili konuşan Sırrı Sakık, "İstanbul'dan misafirlerim gelmişti. Bir arkadaşımın eşi ve kızı bir sınav için Ankara'ya gelmişti. Ben de ailemle beraber yemeğe götürdüm. Tanımadığım masadan birileri saatlerce bizi taciz etti. Ben de masalarına gittim ve bizi neden taciz ettiklerini sordum. Kimliğimize hakaret ettiler ve tatsız olaylar oldu. Buna garsonlar da tanıktır. Olaya ilişkin yalan yanlış şeyler anlatıyorlar. Kim olduklarını bilmiyorum" dedi.