BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
HABER /  POLİTİKA

Sırrı Sakık kafasına silah dayadı mı?

Restoranda taciz kavgası devam ediyor. Karşılıklı gelen açıklamalar kavgayı daha da alevlendiriyor. Dayak yediğini iddia eden kişinin açıklamaları Sırrı Sakık'ı çileden çıkardı.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA-'Restoran kavgası' tam gaz sürüyor. Taraflardan karşılıklı açıklamalar geliyor. Olayın ardından İnternethaber'e açıklama yapan Sırrı Sakık "Çözüm süreci nedeniyle taciz edilen bendim. Ortada taciz kavgası yok" dedi ama dayak yediğini iddia eden kişiden cevap gecikmedi.

NE BAKIYORSUN O. ÇOCUĞU...

BDP'li Sırrı Sakık'ın restorantta kendisini taciz ettiğini iddia ederek kavga ettiği Cüneyt A., o anları Takvim'e şu sözlerle anlattı.

"Benim gözlerim iyi görmez. O yüzden yan masadaki kim acaba diye bir ara gözlerimi kısıp baktım. Hepsi o kadar. Taciz diye bir şey zaten olmadı. Önce oturduğu yerden 'Ne bakıyorsun O... çocuğu' diye bağırdı. Sonra yerinden fırlayıp silahını çekti. Bir anda masamıza yaklaşıp tabancayı kafama dayadı.

MERMİYİ NAMLUYA SÜRDÜ

"Seni öldürürüm, beynine sıkarım" diye bağırdı. Bu sefer telefonla çağırdı adamlarından birisi tabancasını çekti. Namluya mermiyi sürüp yanımda oturan arkadaşım Ali Rıza B'ye doğrulttu. Mekanizme sesiyle birlikte hepimiz donduk kaldık. Elimizi bile kaldıramadık. Sakık ve adamı bana vurdu. Başımda 4 içki şişesi kırdı. Şu anda hem sırtım, hem başımın arka tarafından ciddi yaralar var. Onların yaptığı tam bir şehir magandalığı...

Cüneyt A. Takvim gazetesine öyle açıklamalar yaptı ki, tartışma yeniden alevlendi. Sakık'ın kafasında 4 içki şişesi kırdığını iddia eden Cüneyt A. "Mermiyi namluya sürdü, seni öldürürüm beynine sıkarım diye bağırdı" dedi.

Bugün basında yer alan iddiaların ardından İnternethaber'in görüştüğü BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Takvim gazetesinin haberini sert bir dille yalandı; "İspat ederlerse Ankara'yı terkederim. Takvim'in ne olduğu zaten belli. Ben kimsenin kafasına silah dayamadım"

İşte Sırrı Sakık'tan olay açıklamalar;

ARKADAŞLARI BİLE BANA HAK VERDİ

"Ben daha haberi okumadım bile. Ama söylediklerinize bakılırsa bunların hepsi yalan. Eğer o gazetede biraz ahlak ve vicdan varsa haberi tek taraflı yapmaz öyle değil mi? Sizi temin ederim ki, ben ne silah çektim ne de kavgada elim kalktı. Yavuz hırsız misali ev sahibini bastırıyorlar.

Ben size daha önce de anlattım, saatlerce tacize maruz kaldım. Kimseye küfretmedim. Gözleri iyi görmeyen bir adam bana sürekli bakarak etrafına ne anlatıyor. Masada saatlerce bana, başbakana ve çözüm sürecine sürekli hakaretler edildiğini herkes biliyor. Arkadaşları bile bana hak verdiler"

TAKVİM GAZETESİNİN NE OLDUĞU BELLİ

"Takvim gazetesinin bugüne kadar hangi haberinin haber değeri olduğunu gördük. Adımıza, kimliğimize bir saldırıdır bu. Takvim gazetesi de bununla kendisine haber çıkardığını sanıyor. Bu gazetecilik mi şimdi? Bu gazetenin ve bu adamın amacı ne bilemiyorum."

"A'dan Z'ye bu beyanların hepsi yalan. Ne elim silaha gitti, ne elim kavgaya kalktı. Bir masada nasıl 4 tane içki şişesi bulunabilir, bu olabilir mi? Masasına gittim ve "Neden taciz ediyorsunuz" diye sordum. Gazeteciler o mekana gidip herkese de bu soruyu sormuşlar zaten. Ama ortada bir kavga olmadığı için bir iş çıkmadı yani."

ANKARA'YI TERK EDERİM

"Benim masamdan onların masasına "Ne bakıyorsun O.... çocuğu diye bağırdığım ve kalkıp başına silah dayadığım iddia ediliyor. Eğer böyle bir şey ispatlarlarsa, mekanda onların dışında bir tek kişi böyle bir şey söylediğimi ve yaptığımı ispatlarsa ben Ankara'yı terk etmeye hazırım. Hem alçaklık yapacaksın hem de arkasından böyle yalan dolan haberler çıkaracaksın, iftira edeceksin. Çok ayıp."


Seni öldürürüm, beynine sıkarım!

BDP'li Sırrı Sakık'ın restorantta kendisini taciz ettiğini iddia ederek kavga ettiği Cüneyt A., o anları Takvim'e anlattı. (Devamı...)

41752.jpg

Sırrı Sakık isyan etti!


Bugün bir gazetede yer alan habere göre Ankara'da bir restoranda kavgaya karıştığı iddia edilen Sırrı Sakık, o olayın gerçeğini İnternethaber'e anlattı. (Devamı...)

41601-(1).jpg