BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Şırnak'ta polis noktasına roketatarlı saldırı

ŞIRNAK 'tan gelen son dakika haberlere göre PKK'lılar 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı önündeki polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Abone ol

ŞIRNAK 'ta PKK'lıların 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı önündeki polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu polislerin karşılık vermesiyle birlikte çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

Şırnak'ta 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı önündeki polis noktasına PKK'lılar bugün saat 13.00 sıralarında roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Polislerin anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı.

POLİS KARŞILIK VERİNCE PKK'LILAR BÖLGEDEN KAÇTI

Çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, yoğun ateş altında kalan PKK'lılar bölgeden kaçtı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için polis özel harekat timlerinin de katıldığı geniş çaplı operasyon başlatıldı.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Dağlık alana kaçan PKK'lıların bulunduğu bölgeler 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan Atak taarruz helikopterleri tarafından yoğun ateş altında alındı. Bölgedeki operasyonlar hava ve karadan sürdürülüyor.