BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.418,18

Şırnak şehitlerimiz nereli? En kötü haberi o ilçe aldı

Şırnak şehitlerimiz nereli? En kötü haberi o ilçe aldı

ŞIRNAK'ta şehitlerimiz Aydoğan Aydın, Oğuzhan Küçükdemir, Gökhan Peker, Songül Yakut, Koray Onay, İlker Acar, Nuri Şener, Mehmet Erdoğan, Zeki Koç, Serhat Sığınak, Abdülmüttalip Kesikbaş, Fevzi Kıral ve Hakan İncekal kimdir ve nereli?

Şırnak şehitlerimiz nereli? En kötü haberi o ilçe aldı

TÜRKİYE Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan askerlerinin yasını tutuyor. Bugün 13 evde büyük bir acı var. Sakarya'dan Amasya'ya, Malatya'dan Balıkesir'e kadar bir çok il, şehidini karşılamaya ve uğurlamaya hazırlanıyor. Şehitler arasında rütbeli isimlerde yer alırken yarım kalan öyküleri herkesi hüzünlendirdi. Bir ilçeden aynı gün 2 şehit birden çıkarken bir şehidin eşinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Şehitlerden biri ise bir hafta önce göreve başlamıştı. İşte Şırnak şehitlerimiz ve geride bıraktıkları hikayeleri;

Şırnak şehitlerimiz nereli? En kötü haberi o ilçe aldı

Pilot Üsteğmen Abdulmuttalip Kesikbaş / Amasya : Merzifon ilçesi Şırnak kazasında 2 şehit birden verdi. Şehit olan Pilot Üsteğmen Abdulmuttalip Kesikbaş'ın, Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan annesi Halime Kesikbaş'a şehadet haberini, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Ergül ve askeri yetkililer verdi. Olayın duyulması üzerine şehidin annesinin evi ile sokağa Türk bayrakları asıldı. Kesikbaş'ın eşinin 8 aylık hamile olduğu, babasının ise bir süre önce vefat ettiği öğrenildi.

Şırnak şehitlerimiz nereli? En kötü haberi o ilçe aldı

Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar / Amasya : Şehit İncekar'ın Tekke Mahallesi'nde yaşayan annesi Nurdane ve babası İsmail İncekar'a acı haber Belediye Başkanı Kargı, İlçe Emniyet Müdürü Ergül ve askeri yetkililer tarafından verildi. Askerlere sarılarak ağlayan acılı anneye sağlık ekipleri müdahale etti. Evli ve iki çocuk babası şehit İncekar'ın babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Merzifon Belediye Başkanı Kargı, yaptığı açıklamada, bir ilçede iki şehit acısını yaşamanın son derece zor olduğunu belirterek, şehit ailelerine başsağlığı diledi.

Şırnak şehitlerimiz nereli? En kötü haberi o ilçe aldı

Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker / İstanbul : Şehit albayın Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi Ferhatpaşa Caddesi'ndeki evine gelen Merkez Komutanlığında görevli bir albay, ailesine şehadet haberini verdi. Daha sonra şehidin evi ile çevresindeki binalara Türk bayrakları asıldı. Yakınları ve komşuları aileye taziye ziyaretinde bulundu. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ile askeri yetkililer de eve gelerek taziyelerini iletti. Şehidin iki çocuk babası olduğu, naaşının Çatalca'ya getirilerek Nakkaş Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verileceği öğrenildi.