BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32
HABER /  GÜNCEL

Şırnak saldırısında çarpıcı Kılıçdaroğlu detayı!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun dün saldırıya uğramasından sonra ziyaret edeceği Şırnak'a da saldırı düzenlendi. Teröre karşı net tavır koyan Kılıçdaroğlu'na terör örgütü mesaj mı veriyor?

Abone ol

ŞIRNAK 'ın Cizre ilçesindeki hain saldırının ardından çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Artvin'den sonraki programında Şırnak da bulunuyor.

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Patlamada 8 polis şehit oldu 50'ye yakın polis ise yaralandı. 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GÖZÜ DÖNDÜ

Son zamanlarda saldırılarını arttıran terör örgütünün resmen gözü döndü. Artvin Şavşat'ta Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna PKK'lı teröristler tarafından kurulan pusu sonrası çıkan çatışmada bir asker şehit olmuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA ROKETLE SALDIRACAKLARDI

Saldırıda Kılıçdaroğlu'na roketle bir saldırı yapılmasına yönelik bir plan ortaya çıkmış olası bir facia ise koruma ekibinin durumu farketmesi ile engelenmişti.

ŞIRNAK'A ZİYARET GERÇEKLEŞTİRECEKTİ

CHP Lİderi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artvin programı sonrası iki sürpriz il ziyareti daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun programında Artvin'den sonra Şırnak ve Hakkari ziyareti bulunuyordu.Kılıçdaroğlu'nun Hakkari ve Şırnak ziyaretini ne zaman yapacağı henüz netlik kazanmazken bu sabah Şırnak'ta meydana gelen saldırı ise akılları karıştırdı.

KILIÇDAROĞLU'NA MESAJ MIYDI?

Terör örgütü PKK'nın Şırnak'taki son saldırısının CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun bölgeye yönelik ziyaretine yönelik olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu saldırı gözü dönen PKK'nın son dönemde teröre karşı net tavır koyan Kılıçdaroğlu'na mesaj olarak yorumlandı.

BİZİ KİMSE ANKARA'DAKİ GENEL MERKEZE HAPSEDEMEZ

Kılıçdaroğlu dünkü saldırı içinse "Bu çok üzücü bir terör saldırısıdır. Bizi kimse Ankara'daki genel merkeze hapsedemez. Şırnak ve Hakkari'ye gideceğiz. Halkla buluşmaya devam edeceğiz" demişti.