BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.495,75
HABER /  GÜNCEL

Sırlar ekranda deşifre edildi

Ekranlar uzmanlarla doldu. Sırlar ekranlardan deşifre ediliyor: PKK dinliyor

Abone ol

İNTERNETHABER

15 gün önce 13 askerimiz şehit olduğunda yayın akışlarında değişiklik yapmayan televizyonlar bu kez de uzman akınına uğradı. Ne uzmanı olduğu belli olmayan kişiler, yalan yanlış bilgilerle halkı yanıltıyor, Genelkurmay'ın sırları ekranlardan deşifre edilyor. PKK dinliyor...

EĞLENCE PROGRAMLARI YOK

Bugün Hakkari'den gelen 12 şehit haberiyle tüm Türkiye'nin yine ciğeri yandı. 15 gün önce refleskleri çalışmayan kanallar bu gece eğlence programların yayınlamayacak.

Star "Popsatar Alaturka"yı, atv "İbo Show"u, Show tv'de "Pazar Keyfi"ni bu akşam ekranından çekti.

YAS İŞARETİNİZ NEREDE?

Ancak akşamki yayın akışlarını değiştiren televizyonlar, gündüz programlarında yine sınıfta kaldılar. atv, Show tv, Kanal D ve Fox dizi tekrarları yayınlarken, Star Ayşen Gruda'lı bir Türk filmi yayınlıyordu.

Ekranlarına yas işareti koymamaları da tepkiye sebep olan "duyarsızlıkları"ndan biriydi.

BU UZMANLAR GERÇEKTEN UZMAN MI?

Bunun yanı sıra bu kez tüm haber kanalları tüm gün canlı yayınlarla acı olayın gelişmelerini ekrana getirdiler.

CNNTurk, Habertürk, NTV, TV 8, Kanal 24, Kanalturk canlı yayınlarla sıcak gelişmeleri an be an veriyorlar.

Bu kez de kanalların ekrana uzman adıyla birçok kişi çıkarıp konuşturması sorun yaratıyor. Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek bu konuda televizyonları daha duyarlı olmaya davet etti  ve şöyle dedi. "Ekranlarda ne kadar uzman olduğu belli olmayan insanlar açıklamalar yapıyor. Basındaki arkadaşlarımızın bu mücadeleye yardımcı olmalı. Kerameti kendinden menkul insanlar ekrana çıkarılıyor. Sabahtan beri malesef bütün kanallarımızda doğru bir yayıncılık yapılmadığı kanaatini ifade ediyorum. Nerdeyse bazı televizyon kanallarımızda harekat planları açıklanmakta. Bunlar mücadeleye zarar veriyor."

TEK SİYAH KURDELE KANALTÜRK'TE

Bu arada ekranında yas işareti kullanan tek kanal Kanaltürk oldu. Kanaltürk ekranının sol üst köşesinde siyah kurdele, sağ üst köşesinde ise Atatürk resmi dikkat çekiyor.