BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Şirince'de kıyameti bekleyenlere eroin

Gaziantep Adana otobanında operasyon düzenleyen narkotik polisleri, şaşkına çeviren ayrıntılarla karşılaştı.

Abone ol

Gaziantep polisi, düzenlediği operasyonla Van'dan İzmir'in Şirince kasabasına götürülmek üzere olan 50 kilo eroin ele geçirdi.

Yakalanan zanlının eroini, Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyametin kopacağını ve bundan da sadece Şirince kasabasının etkilenmeyeceğini düşünen kişilerin sözde kıyamet sonrasında kutlama yapma ihtimaline karşı götürdüğü öğrenildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında geniş bir çalışma başlattı. Bu çalışma doğrultusunda da ekipler, Gaziantep Adana otobanında operasyon düzenledi. Durdurdukları TIR'da narkotik köpeği Zoro'nun da desteğiyle arama yapan emniyet, plastik hurdaların yer aldığı aracın gizli bölmelerinde 50 kilo eroin maddesi ele geçirdi.

KIYAMET SONRASI EĞLENSİNLER DİYE!

TIR sürücüsü Ahmet B.'nin (41) eroini, Maya takvimine göre kıyametin kopacağını düşünen ve tek kurtulacak yerin Şirince olduğuna inanan kişilere satma düşüncesiyle götürdüğü öne sürüldü. Dünyada tek kalacak kasabadaki kişilerin o günü eğlenceyle geçireceğini düşünen sürücünün "Şirince'de etkinlikler olur, ben de eroini orada satarım." dediği öğrenildi.

Emniyette gözaltına alınan Ahmet B. daha sonra adliyeye sevk edildi. Operasyonla ilgili bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın da "Uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleri ile kararlı mücadelemiz Gaziantep halkından aldığımız destek ile artarak devam edecektir." dedi.