BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sinop'ta gözyaşları içinde dizi çekimi

Sinop Tarihi Cezaevi'nde final sahnesi çekilen efsane dizi 'Parmaklıklar Ardında'nın oyuncuları, finalde gözyaşı döktü.

Abone ol

Son sahnenin çekimlerinin ardından Ziynet Kara karakterini canlandıran ünlü oyuncu Zeynep Eronat gözyaşlarını tutamadı.

Nisan Akman'ın yönetmenliğini üstlendiği Parmaklıklar Ardında adlı dizinin sezon finali çekimleri tamamlandı. Tarihi Cezaevi'nde çekilen ve kadın mahkumların çileli yaşam öykülerini ekrana taşıyan dizinin sezon finali mi yoksa final mi olduğu ise henüz kesinlik kazanmadı.

3 sezon izleyiciyi ekrana kilitleyen ve 4. sezon ekranda olup olmayacağı tartışılan dizinin ünlü oyuncuları, final çekimleri ardından birbirlerine sarılarak üzüntülerini paylaştı. Son planları çekilen her oyuncu, set arkadaşları tarafından ayrı ayrı alkışlandı.

'Başgardiyan Ekrem'i canlandıran Cengiz Bozkurt, Sinop'ta güzel dostluklar kurduklarını belirterek, Sinop'a veda etmekten üzüntü duyduklarını, dizinin devam etmesini dilediğini söyledi. Bozkurt, "Uzun süredir eski cezaevinde çalıştık. Duygularımız var, emeğimiz var. Her şeyimiz burada. Güzel dostluklar edindik. Sinop'u ve Sinopluları çok sevdik. Ayrılmak bizim için çok hüzün verici bir şey. İnşallah önümüzdeki sezon devam ederiz ve tekrar geliriz" dedi.

Parmaklıklar Ardında dizisinin kadın savcısı ünlü oyuncu Neriman Uğur ise, iki yıldır güzel bir ekip çalışması yürüttüklerini kaydetti. Nermin Uğur, "Çok üzüntülüyüm. Çok güzel bir çalışmanın içinde olduk. Hiç bizi üzmediler. Çok güzel dostluklar oldu aramızda. İki yıl az bir zaman değil. Bütün arkadaşlarımızla 'bu dizi bitiyor' diye çok üzgünüz. Artık biter mi, gelecek yıl devam eder mi şu anda hiçbir şey söyleyemiyoruz. Çok iyi bir ekibimiz vardı. Sanat ve oyuncu ekibimiz çok iyiydi. İyi ve güzel
dostluklar kazandık" diye konuştu.

Dizide 'Ziynet Kara' karakterini canlandıran Zeynep Eronat ise finalde gözyaşı döktü. Röportaj sırasında gözyaşlarına hakim olamayan usta oyuncu, Sinop'u hiç unutmayacağını söyledi. Eronat, "Henüz bir dahaki seneye devam edip etmeyeceğimiz belli değil. O yüzden biz bitti gibi bakıyoruz. Gerçekten çok hüzünlendik. Az önce son planımız çekildi. Acı tatlı çok çok güzel anılarımız var. Bu çok zor bir veda. Herkese son final için iyi seyirler" dedi.

Basın mensubunun "Ziynet Kara, Zeynep Eronat için ne ifade ediyor?" sorusunu ise duygulanarak cevaplandıramayan Eronat'ı, set arkadaşları ve oyuncular ile yönetmen Nisan Akman sarılarak teskin etti. Bu arada Parmaklıklar Ardında dizisinin sezon finalinde izleyicileri sürprizlerin beklediği belirtildi.