BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,85
HABER /  GÜNCEL

Sınır kapısında 7 gündür elinde çiçekle bekliyordu mutlu son

HATAY'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan Suriyeli Enes Huleyf, 3 yıldır görmediği ailesine kavuşma umuduyla elinde çiçeklerle 7 gündür Cilvegözü Sınır Kapısında bekliyordu. Beklenen kavuşma bugün gerçekleşti.

Abone ol

TÜRKİYE'de yaşayan Suriyeli Enes Huleyf (42), Hama kentinde bıraktığı eşi ve 2 çocuğuna 3 yıl sonra kavuştu. Ailenin kavuşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

Bir haftadan bu yana Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Gümrük Kapısı’nda eşi Nur Tarbuş (35) ve çocukları Nizar (7) ile Hele’yi (5) bekleyen Enes Huleyf, bugün yollarını gözlediği ailesine kavuşunca duygu dolu anlar yaşadı. Elinde çiçekle günlerdir sınır kapısında bekleyen Enes Huleyf, gümrük kapısından girişinde gördüğü ailesine koştu, hepsine uzun uzun sarıldı. 

Nur Tarbuş ise çok yorgun olduğunu ve günlerinin yollarda geçtiğini belirterek 3 yıl sonra eşine kavuştuğu için mutlu olduğunu belirtti. Nur Tarbuş da mutluluk gözyaşı döktü.

HATAY'DA DİŞ TEKNİSYENİ
Enes Huleyfi, 3 yıl önce rejimin kendisini askere almaması için savaş ortamından kaçarak Türkiye'ye geldiğini, Hatay’da diş teknisyenliği yaptığını söyledi.