BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.505,90
HABER /  GÜNCEL

Sinemaya yeşil ışık yaktı

Ünlü sanatçı Atiye, yaz konserlerinin startını Muğla’nın Bodrum ilçesinde verdi. <br/>Gümbet barlar sokağındaki Pasha isimli mekanda sahneye...

Abone ol

Ünlü sanatçı Atiye, yaz konserlerinin startını Muğla’nın Bodrum ilçesinde verdi.
Gümbet barlar sokağındaki Pasha isimli mekanda sahneye çıkan Atiye, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Eski ve yeni albümünden birçok şarkısını seslendiren Atiye, yaptığı dans şovla tatilcileri coşturdu. Yaklaşık bir saat sahnede kalan ünlü sanatçının gösterdiği sahne performansı göz doldurdu.
Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atiye, yaz konserlerine başladığını belirterek şöyle konuştu: “Bodrum’da çok fazla kalamayacağım. Çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Burada çok fazla kalamıyorum. İstanbul’a dönüp iki gün sonra ’uyandı gelin’ isimli klibi çekeceğiz. ’Uyandı Gelin’ son albümümde yer alan şarkılardan bir tanesi. Şarkının söz ve bestesi Nazan Öncel’e ait”

SİNEMAYA YEŞİL IŞIK
Ünlü şarkıcı Atiye, rol aldığı sinema filmi ‘Bu işte bir yalnızlık var’ projesinden sonra yeni tekliflere açık olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Film benim için çok iyi bir deneyim oldu. Oyunculuk çok farklı bir şeymiş. Çok heyecanlandım daha sonra açıldım. Filmin müzik ağırlıklı olması, senaryonun iyi olması benim için iyi oldu. Denemek istedim. Bundan sonra da teklif gelirse ve filmde sevdiğim insanlar olursa daha keyifli oluyor. Filmde kendi ekibimde yer aldığı için çok keyifliydi. Dizide oynayamam ama çünkü dizi oyunculuğu çok yoğun olan bir iş. Dizilerde oynarsam müziği bırakmak zorunda kalırım. Ben müzik yapmayı seviyorum. O yüzden dizilerde oynamam. Ama sinema filmi olursa sevdiğim insanlar olursa oynarım tabii ki.”
(İHA)