BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.493,66
HABER /  GÜNCEL

Sinemanın Sultanı hayranlarıyla buluştu

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, 2. Uluslararası Film Festivali kapsamında geldiği Batman’da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. <...

Abone ol

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, 2. Uluslararası Film Festivali kapsamında geldiği Batman’da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu.
Alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluşan Türkan Şoray, 34 yıl önce Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyünde çekilen ve başrolünde oynadığı “Hazal” filmini izleyerek söyleşide bulundu. Televizyonlarda göründüğünü, ancak yüz yüze görüşmenin daha güzel olduğunu söyleyen Şoray, aradaki her şeyin kalktığını kalp kalbe, gönül gönüle, göz göze olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi ve kendisini sevdikleri için hayranlarına teşekkür etti.
Hazal filminin çekimleri için Gönüllü köyünde 40-50 gün kaldığını ve o zamanki Gercüş’ü görmek isteyenlerin bu filmi izlemeleri gerektiğini söyleyen Şoray, “Biz o filmi çevirdiğimiz zaman köyde ışık yoktu. Çok zor şartlarda çektik, ama çok güzel bir film oldu. Fıransa’da haftalarca oynadı, ödül aldı ve şimdi büyük bir heyecanla uçaktan indiğim gibi o köye gittim. O köyde anılarımı tazeledim, film çevirdiğim evleri gezdim” dedi.
Konuşma sonrasında hayranlarının sorularını yanıtlayarak imza dağıtan Şoray’a, Batmanlılar çeşitli hediyeler verdi.
(İHA)