BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,60
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sinemalarda bu hafta 8'i yerli 12 yeni film vizyonda!

Sinemalarda bu hafta 8'i yerli 12 yeni film vizyona girdi. Merakla beklenen Kor, Saklı, Yolculuk, Yola Geldik, Şeytan Papuçta, Kabr-i Cin Mühür filmi bu hafta seyirciyle buluştu. İşte vizyondaki yeni filmler ve fragmanları...

Abone ol

Sinemalarda bu hafta vizyona giren filmler birbirinden iddialı ve çarpıcı sahneleriyle sizleri bekliyor.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta bu hafta 8'i yerli 12 film vizyonda. Sinemalarda bu hafta Kor, Saklı, Yolculuk, Babaların Babası, Yola Geldik, Şeytan Papuçta, Kabr-i Cin Mühür, Genç Pehlivanlar, Avcı: Kış Savaşı, Kral İçin Hologram, Küçük Kral ve Kuzular Kurtlara Karşı filmleri filmleri yer alacak. İşte yeni filmler ve fragmanları...

KABR-İ CİN MÜHÜR FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerinde Turgay Başyayla, Sevil Uyar Kılıç, Volkan Başaran, Haliy Karaata, Kenan Yeşildağ, Oğuz Yağcı'nın bulunduğu filmin yönetmenliğini Volkan Adıyaman üstlendi.

Adıyaman'a senaryoda Coşkun Gündoğdu'nun eşlik ettiği korku türündeki filmin konusu şöyle:

"Yüzyıllar önce iyi bir cinin Kuran'dan esinlenerek yazdığı gizli kitaba, 100 yılda bir, 'bekçi' adı verilen koruyucular gelmektedir. Yıl 1915 olduğunda, sevdiği kız olan Zöhre'nin başka biriyle evlendirilmesi üzerine Selim yaşamına son verir. Zöhre ve evlendirildiği adamın kardeşi Hacer bu kitabı çalarlar. Niyetleri kitaptaki büyülerden birini yapmaktır ancak büyüyü yanlış yapınca Azazel adında bir cini serbest bırakırlar. Kendilerini ve köy halkını büyüden kurtarmak hiç kolay olmayacak, büyünün etkisi 100 yıl sonra bile kendini gösterecektir."

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

KOR FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Aslıhan Gürbüz, Taner Birsel, Caner Cindoruk ile İştar Gökseven'in başrollerinde oynadığı yönetmen Zeki Demirkubuz'un 11. filmi "Kor" izleyici ile buluşacak.

Çekimleri 2015 şubat ve mart aylarında, başta Eyüp-Güzeltepe olmak üzere İstanbul'un değişik semtlerinde gerçekleştiren film, kocası bir iş için Romanya'ya gidip orada tutuklanan ve acilen ameliyat olması gereken çocuğuyla bir başına kalan bir kadının, kocasının pek hoşlanmadığı eski patronu ile karşılaşması sonrasında yaşanan olayları konu alıyor.

Yönetmenin senaryosunu yazmaya 1998 yılında başladığı filmin çekimleri bundan önce 2007 yılında, iki aylık hazırlığın ardından başka ekip ve oyuncu kadrosuyla yapılmış, yaklaşık bir haftalık çekimin ardından yönetmenin kararıyla çekimler sonlandırılmış ve filmler hiç yıkanmadan çöpe atılmıştı.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

SAKLI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Selim Evci'nin yazıp yönettiği üçüncü uzun metrajlı filmi "Saklı"nın başrollerinde İlhan Şeşen, Türkü Turan, Settar Tanrıöğen ve Pelin Akil rol aldı.

Dram türündeki film, iki ailenin birbirleriyle kesişen saklı hayatlarını konu alırken, aynı zamanda insanın kendi içindeki "saklı" duygularına da işaret etmeyi amaçlıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

YOLCULUK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Bedia Ener, Cezmi Baskın, Beran Soysal ile Ahmet Sarıcan'ın oynadığı filmin yönetmenliğini Mustafa Kenan Aybastı yaptı.

Hikayesinin merkezinde muhafazakar bir ailenin çocuğu olarak kimlik karmaşası yaşayan bir gencin bulunduğu film, genç adamın kendi kişiliğini sorgulama ve arayışını anlatıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

BABALARIN BABASI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Raşit Çelikezer'in yönetmenliğini üstlendiği "Babaların Babası"nda Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci ve Burcu Binici gibi oyuncular yer alıyor.

Komedi türündeki film, İstanbul mafya aleminin saygı duyulan isimlerinden birinin, yasaklamasına rağmen diğer mafya babalarının arkasından uyuşturucu ticareti yaptığını öğrenmesi ve diğerlerine ders vermek için plan yapması sonrasında gelişen olayları konu ediniyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

YOLA GELDİK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Ozan Dağgez, Meral Kaplan, Orhan Aydın, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu ve Ayça Kur gibi isimlerin başrollerinde olduğu filmin yönetmenliğini Haydar Işık yaptı.

Komedi türündeki film, bir akaryakıt istasyonunda beraber çalışan ve çalıştıkları istasyonun hatırı sayılır bir miktarda parasını Beyoğlu barlarında yiyen iki gencin, iş yeri sahibinin durumu fark etmesi üzerine para açığını kapatmak için yanlış bir yola girmelerinin ardından başlarına gelen olayları anlatıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

ŞEYTAN PAPUÇTA FİLMİ KONUSU VE FRAGMANI

Cengiz Mert'in yönettiği filmde Ömer Acar, İbrahim Kolcu, Sancak Bayraktar ile Osman Nanecioğlu rol aldı.

Burdur'un Bucak ilçesinde çekilen film, define aramaya giden 8 kafadarın bir küp bulmaları sonrasında şeytan tarafından lanetlenmelerini konu alıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

GENÇ PEHLİVANLAR FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Mete Gümürhan'ın yönettiği ve Muhammed Ceylan, Beytullah Onur, Harun Kılıç ile Baran Kendirlioğlu'nun oynadığı "Genç Pehlivanlar" haftanın belgesel türündeki yerli yapımı.

Belgesel film, geleceğin güreş şampiyonları olabilmek için mücadele eden Amasya Güreş Merkezi Yatılı Okulundaki 26 çocuğun hayatına ışık tutuyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

AVCI: KIŞ SAVAŞI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Chris Hemsworth ve Kristen Stewart'ın başrolünde oynadığı 2012 yapımı fantastik aksiyon filmi "Pamuk Prenses ve Avcı"nın devam filmi "Avcı: Kış Savaşı" fantastik aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Cedric Nicolas Troyan'ın yönettiği devam filminde, Chris Hemsworth ve Oscar ödüllü Charlize Theron "Pamuk Prenses ve Avcı" filmindeki rollerine geri dönerken kendilerine başrollerde Emily Blunt ve Jessica Chastain eşlik ediyor.

"Pamuk Prenses ve Avcı" filminin fantastik dünyası bu sefer "Avcı Eric" ile "Kraliçe Ravenna"nın kaderlerinin ne kadar derin ve tehlikeli bir şekilde birbirine geçmiş olduğunu sergilemek üzere farklı bir hikaye ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

KRAL İÇİN HOLOGRAM FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerinde Tom Hanks, Alexander Black ve Sarita Choudhury'nin bulunduğu "Kral İçin Hologram"ın yönetmenliğini, filmin senaryosunu yazıp aynı zamanda yapımın müziklerine de katkıda bulunan Tom Tykwer yapıyor.

Dram türündeki film, kendi ülkesinde başarısız olan Amerikalı bir iş adamının, çareyi Suudi Arabistan'a gitmekte bulup varlıklı kraliyete değişik fikirlerini sunma ve satma derdine düştükten sonra içine girdiği zorlu yolculuğu konu alıyor.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

KÜÇÜK KRAL ANİMASYON FİLMİ KONUSU

Fransa, Almanya ve Polonya ortak yapımı olan "Küçük Kral" Sandor Jesse ve Lutz Stützner tarafından yönetildi.

Animasyon türündeki filmin orijinal seslendirmelerini Otto Sander, Friedrich Schoenfelder, Paul Falk, Jamie Lee Blank ve Till Kundrun gibi isimler yaptı.

Vizyondaki diğer filmleri görmek için diğer sayfaya geçiniz

[page_end]

KUZULAR KURTLARA KARŞI ANİMASYON FİLMİ KONUSU

"Karlar Kraliçesi" filminin yapımcıları tarafından yapılan animasyonun yönetmenliğini Andrey Galat ve Maxim Volkov üstlendi.

Tom Felton, Ruby Rose, Ross Marquand ve China Anne McClain'in seslendirdiği film, sihirli bir dünyada kendi hallerinde yaşamlarını sürdüren koyun sürüsünün mutluluğunun, yakınlardaki bir vadiye inen kurt sürüsüyle bir anda bozulmasını ve kuzuların bu huzursuz ortamda verdiği mücadeleyi konu alıyor.

İYİ SEYİRLER...