BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.496,86
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sinemalarda bu hafta 8 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta bu hafta 2'si yerli 8 film vizyona girdi. Merakla beklenen Star Wars: Güç Uyanıyor ve Nadide Hayat filmi seyirciyle buluştu. İşte vizyondaki yeni filmler ve fragmanları...

Abone ol

Sinemalarda bu hafta vizyona giren filmler birbirinden iddialı ve çarpıcı sahneleriyle sizleri bekliyor.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta bu hafta 2'si yerli 8 film vizyonda. Sinemalarda bu hafta Star Wars: Güç Uyanıyor, Nadide Hayat, Gassal, Ma Ma, Lolo, Mutlu Yıllar, Kahin'in Kızı ve Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman filmleri yer alacak. İşte yeni filmler ve fragmanları...

Star Wars 7, yeni star wars fragmanı, sinemalarda bu hafta, vizyona girecek filmler, vizyondaki filmler, sinemalardaki filmler, yeni filmler bu hafta, sinemalar bu hafta

STAR WARS: GÜÇ UYANIYOR

Star Wars: Güç Uyanıyor (Yıldız Savaşları 7) filminde bu seriye yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor.

Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor. Kadrosunda Ridley ve Boyega'nın yanı sıra ayrıca Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Adam Driver'ın da yer aldığı filmin orijinal kadrosunda bulunan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew de bu filmle birlikte geri dönüyor. Lucasfilm'in yapımcılığında hayata geçirilen yapımın yönetmen koltuğunda bu sefer J.J. Abrams oturuyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

NADİDE HAYAT

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Nadide Hayat'ın başrolünde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Sevil Akı yer alıyor.

Film, Çağan Irmak'ın 12. uzun metrajlı filmi olacak. Hayatının ikinci baharını yaşamak isteyen ve evlilik hayatını üniversite eğitimine tercih ederek 50 yaşına gelen Nadide'nin hikayesini izleyeceğiz. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek için kolları sıvayan Nadide, yalnız ve orta yaşlılar için öngörülen dikiş kursundan, koroya; gezilerden kabul günlerine hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulamaz ta ki gazetede gördüğü bir haberle kendisini önce okul sıralarında, ardından mavi sulara kendini atar. Bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile "yeni bir başlangıca" yelken açar!

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

GASSAL

Ayhan Eroğlu, Nilay Olcay, Alican Çokoğur ile Mustafa Çelik'in oynadığı "Gassal", korku ve gerilim meraklılarının ilgisini çekmeyi hedefliyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Alper Kıvılcım yapıyor.

Filmin konusu, Gassal Abbas ücra bir köydeki evinde kendi başına yaşamaktadır. Evin en alt katını gasilhane olarak kullanan Abbas burada köyün erkek ölülerini yıkar ve kefenler. Şehir hayatından bıkan Akay’ın yolu Abbas’ın yaşadığı köyden geçer. Akay’ın ilk başta bir tek gece için misafir olacağını sanan Abbas durumun gidişatından huzursuz olur ama kendini bu gidişattan alamaz da. Annesinin kâbusu Abbas’ın peşini bırakmazken an ve an yaşanan gelişmeler her şeyin açıklığa kavuşmasını sağlayacaktır. Kim masum ya da kim daha kötü anlamanın tek yolu yüzleşmektir. Bu yüzleşme seyirciye korku ve gerilim dolu anlar yaşatacaktır.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

MA MA

Penelope Cruz'un, başrollerini İspanyol sinemasının ünlü isimleri Luis Tosar ve Etxeandia'yla paylaştığı Ma Ma'nın yönetmen koltuğunda, "Kutup Çizgisi Aşıkları" ve "Sex and Lucia" filmlerinden adını duyuran Julio Medem oturuyor.

Dram türündeki İspanya yapımı filmin konusu şöyle:

"Bir ilkokulda öğretmenlik yapan Magda, meme kanserine yakalandığını öğrenir. Daha önce de yakalanıp iyileştiği hastalığın bu kez epeyce ilerlediği ortaya çıkar. Magda yaşadığı bu zor günlerde en yakınlarının neşesine güvenmektedir. Hayattan alabildiğince keyif almanın derdinde olan Magda, bunu yanındakilere de geçirmek ister. Kendisine 6 aylık ömür biçildiği gün hamile olduğunu öğrenir ve kaderini değiştirmeye karar verir."

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

LOLO

Romantik filmlerin unutulmaz aktrisi Julie Delpy, "Lolo" adlı filmde hem yönetmen, hem senarist, hem de başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Başarılı oyuncu Julie Delpy'e başrolde Dany Boon, Vincent Lacoste ile Karin Viard'ın eşlik ettiği filmin konusu şöyle:

"Violette, 40 yaşında, hayatını moda sektörüne adamış başarılı bir kadındır. Uzun soluklu bir ilişkisi olamayan Violette, bir bilgisayar dahisi olan Jean Rene ile tanıştığında en sonunda aradığını bulur. Jean Rene farklı biri olmasına rağmen, ikilinin arasında inkar edilemez bir kimya oluşur. Ancak ilişkilerinin ciddiye binmesiyle Violette'in oğlu Lolo problem olur. Lolo, Jean-Rene'yi bir türlü sevemez ve annesine layık bulmadığı bu adamı uzaklaştırmak için gizli bir harekat başlatır."

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

MUTLU YILLAR

Alan Arkın, John Goodman, Ed Helms ile Diane Keaton'un başrollerinde oynadığı "Mutlu Yıllar", komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Bir Noel komedisi olan Mutlu Yıllar'ın yönetmen koltuğunda Jessie Nelson oturuyor. Filmin senaryou ise Steven Rogers'a ait.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

KAHİN'İN KIZI

Yönetmenliğini Kenneth Kainz'ın yaptığı "Kahin'in Kızı", fantastik bir dünyada yaşayan, annesi gibi baktığı kişilerin ruhlarını gören Dina'nın hikayesini beyazperdeye taşıyor.

Aksiyon türündeki filmin başrollerinde Allan Hyde, Jakob Oftebro, Roland Moller ve Soren Malling yer alıyor.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

ÇILGIN DOSTLAR 4: KORKAK KAHRAMAN

"Çılgın Dostlar"ın devamı niteliğindeki film, "Boog" adındaki, vahşi hayatla ilgisi olmayan bir boz ayının tabiatta yaşama mücadelesini anlatıyor.

Animasyon türündeki filmin orjinal seslendirmelerini Garry Chalk, Kathleen Barr, Trevor Devall, Melissa Sturm ve Donny James Lucas yaptı.