BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,06
HABER /  MEDYA

Sinem Yıldız kimdir Seda Sayan'ın favori yorumcusu

Sinem Yıldız kimdir aslen nereli kaç yaşında? Show Tv'de yayınlanan Seda Sayan'ın programında yorumcu olan Sinem Yıldız nasıl zayıfladı? Çoğu ünlü ismi yakından tanıyan Sinem Yıldız evli mi sevgilisi var mı? Sinem Yıldız'ın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Seda Sayan Show Tv'de yeni bir formata gitti. Magazinde yaşanan olayları yorumlayan ve her gün ünlü bir konuk ağırlayan Seda Sayan'a aynı zamanda 3 kişi daha eşlik ediyor. O 3 kişiden biri de Sinem Yıldız. Gelin hep birlikte Sinem Yıldız'a bakalım.

Sinem Yıldız kendini Söylemezsen Olmaz programıyla tanıttı. Sunuculuk yapan güzel yıldız aynı zamanda Seda Sayan'ın da yakın arkadaşı. Birçok ünlü ismi tanıyan Sinem Yıldız verdiği kilolarla da gündeme oturdu. Uzun süre kilo vermeye çalışan Sinem Yıldız ekranda fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

SİNEM YILDIZ EVLİ Mİ SEVGİLİSİ VAR MI? Sinem Yıldız'ın hayatında biri var mı sorusu sıklıkla soruluyor. Evli olmayan Sinem Yıldız'ın sevgilisi de yok. Daha önce Beyaz Tv'de sunuculuk yapan Sinem Yıldız şimdi Show Tv'de.

İnstagram ve Twitter hesabını aktif olarak kullanan Sinem Yıldız'ın binlerce takipçisi bulunuyor.