BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.477,93
HABER /  MEDYA

Sinem Umaş kimdir sevgilisi hangi futbolcu?

Sinem Umaş İşte Benim Stilim ile yeniden gündeme geldi. Sinem Umaş yarışmada hedef isim oldu. Peki Sinem Umaş kimdir, nişanlısı kim?

Abone ol

2005 yılında Gelinim Olur musun yarışmasına katılan Sinem Umaş şimdilerde İşte Benim Stilim'de boy gösteriyor. Gelinim Olur musun yarışmasında tombul bir kız olarak hatırlanan Sinem Umaş son haliyle herkesi şaşırttı. Zayıflayan ve saçlarını koyu renge çeviren Sinem Umaş Trabzonsporlu bir futbolcuyla nişanlandı. Peki Sinem Umaş 'ın nişanlısı kimdir işte instagram hesabında yer alan fotoğraflarla Sinem Umaş hakkındaki bilgiler.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ? - TIKLAYIN
Türkiye'nin Kaynana Semra ile tanıdığı Sinem Umaş Gelinim Olur musun yarışmasına katıldığında henüz 19 yaşındaydı. Aradan 10 yıl geçti ve Sinem Umaş şimdi İşte Benim Stilim yarışmasının kızlarından biri oldu.

SİNEM UMAŞ 'IN SEVGİLİSİ BAHADIR DAVRAN KİMDİR?
sinem-umaş-sevgilisi.jpg31 yaşına giren Sinem Umaş İşte Benim Stilim yarışmasında kendisini 'nişanlı' olarak tanıttı.
Sevgilisinden henüz evlilik teklifi almadığını da belirten Sinem Umaş bir futbolcuyla aşk yaşıyor.

sinem-umaş-ve-bahadir-davran.jpgSinem Umaş 'ın birlikte olduğu Bahadır Davran Trabzonspor'da forma giyiyor.

SİNEM UMAŞ ŞİMDİ NE İŞ YAPIYOR?
sinem-umaş-son-hali-.jpg
Bahadır Davran ile nişanlı olduğunu açıklayan Sinem Umaş evlilik için bir tarih veremiyor. Sinem Umaş evlendiği taktirde iki çocuk yapma hayalinde olduğunu söyledi. Bağdat Caddesinde bir erkek butiği işleten Sinem Umaş moda üzerine de eğitim aldığını söyledi.