BIST 9.765
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,93
HABER /  MEDYA

Sinem Umaş ile evlenmeyen sevgilisi kimdir?

Sinem Umaş İşte Benim Stilim 15 Mayıs eleme gecesinde yıkıldı. Futbolcu sevgilisi Bahadır Davran hala evlenme teklif etmemiş. Peki Sinem Umaş'ın sevgilisi kimdir?

Abone ol

Sinem Umaş İşte Benim Stilim 15 Mayıs eleme gecesinde futbolcu sevgilisi Bahadır Davran 'dan evlilik teklifi beklerken şok oldu. Peki Sinem Umaş'ın futbolcu sevgilisi Bahadır Devran kimdir?

Sinem Umaş İşte Benim Stilim 15 Mayıs eleme gecesinde gelinlik giydi. Ancak Sinem Umaş jürinin önüne geldiğinde rimelleri akmış , ruju dağılmış ve perişan bir görüntüdeydi. Öykü Sertel ile son konuşmasında sevgilisi Bahadır Davran 'dan eleme gecesinde evlilik teklifi beklediğini söyleyen Sinem Umaş sevgilisine bu konseptle mesaj yolladı.
sinem-umaş-gelinlik-giydi.jpg
Türkiye'nin Kaynana Semra ile tanıdığı Sinem Umaş Gelinim Olur musun yarışmasına katıldığında henüz 19 yaşındaydı. Aradan 10 yıl geçti ve Sinem Umaş şimdi İşte Benim Stilim yarışmasının kızlarından biri oldu.

SİNEM UMAŞ VE SEVGİLİSİ BAHADIR DAVRAN
sinem-umaş-sevgilisi-bahadir-davran.jpg
Sinem Umaş yarışmaya dahil olduğu gün kendisiyle ilgili bilgi verirken 'nişanlı' olduğunu açıklamıştı. Programın ilerleyen haftalarında ise 'nişanlı' olmadığı , sevgilisinden 'hiç evlilik teklifi almadığı' ortaya çıktı.

SİNEM UMAŞ 'IN SEVGİLİSİ BAHADIR DAVRAN KİMDİR?
sinem-umaş-ve-sevgilisi-bahadir-davran.jpg31 yaşına giren Sinem Umaş 'ın sevgilisi Bahadır Davran bir futbolcu. Şu anda Sarıkamış Esnafspor takımında forma giyiyor. Orta saha oyuncusu olan Bahadır Davran daha önce Tuzlaspor kadrosunda yer almıştı.

SİNEM UMAŞ KİMDİR ŞİMDİ NE İŞ YAPIYOR?
sinem-umaş-instagram.jpg
Gelinim Olur musun yarışması ile tanınan Sinem Umaş , Bağdat Caddesi'nde erkek kıyafetleri satılan bir butiğe sahip. Moda sektöründe iş yapmasına rağmen İşte Benim Stilim programında bugüne kadar 'tarz' sayılabilecek bir kıyafetle yer alamadı. Rüküşlüğün sınırlarında gezinen Sinem Umaş, yarışmanın 'torpilli' isimlerinden biri olup çıktı.