BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  MAGAZİN

Sinem Kobal kaçıyor Kenan İmirzalıoğlu kovalıyor

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu yeni bir aşka yelken açmaya hazırlanıyor. Sinem Kobal kaçıyor Kenan İmirzalıoğlu kovalıyor. Bir kez daha yakalandılar.

Abone ol

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu gece yarısı arabanın içinde objektiflere yakalanınca haklarında aşk dedikodusu çıktı. Sinem Kobal haberleri yalanlarken Kenan İmirzalıoğlu sessiz kalmayı tercih etti.

KENAN VE SİNEM NASIL YAKALANDILAR?

‘Karadayı’nın ‘Mahir Kara’sı Kenan İmirzalıoğlu, 3 Şubat’ta ‘Gönül İşleri’nin ‘Sevda’sı Sinem Kobal’ın kullandığı cipte görüntülenmişti.Kenan İmirzalıoğlu “Hasta ziyaretinden dönüyoruz, Sinem beni taksi durağına bırakacaktı” açıklamasını yapmıştı.

ekran-resmi-2015-02-25-09.15.24.png

"AĞABEY DEDİĞİM KİŞİNİN..."
Yılın magazin bombası olarak gösterilen olayla ilgili İspanya'da top koşturan Sinem Kobal'ın eski sevgilisi Arda Turan'dan da ilk yorum geldi. Türkiye'deki arkadaşları aracılığıyla olaya tepki gösteren Arda'nın "Bu olayda 'ağabey' dediğim kişinin isminin geçmesi beni derinden yaraladı" dedi.

SİNEM KAÇIYOR KENAN KOVALIYOR

Pazartesi gecesi yine havada aşk kokusu vardı. BKM oyuncularından Aydan Taş’ın Cihangir, Leyla Restaurant’taki doğum günü kutlamasına önce Sinem Kobal geldi. 1 saat kalıp ‘Gönül İşleri’nin setine döndü.

Tam bu sırada kapıda Kenan İmirzalıoğlu belirdi. Aralarında Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu, Serhat Teoman, Selçuk Yöntem’in de olduğu arkadaş grubuyla eğlendi.Çıkışta habercilerin Sinem Kobal’ı sorması üzerine gerildi, aşka dair konuşmayacağını söyledi.

İddiaya göre; ortada henüz netleşen bir ilişki yok. Ama başlaması da an meselesi! Kenan İmirzalıoğlu istiyor, Sinem Kobal nazlanıyor.

kenan.20150225092355.jpg