BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,72
ALTIN 2.417,18
HABER /  GÜNCEL

Sınav sonucunu öğrenip kayboldu!

21 yaşındaki Recayi Karaman'dan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonucunu öğrendiği 19 Mart'tan bu yana haber alınamıyor.

Abone ol

Karaman'ın ağabeyi Taner Karaman, kardeşinin son görüldüğü yer olan Malatya'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kardeşinin 19 Mart Perşembe günü sınav sonucunu öğrendikten sonra evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi.

Kardeşinden 4 gündür haber alamadıklarını belirten Karaman, "Telefonu kapalıydı. Biz de emniyete başvurduk. Kardeşim son olarak Malatya'da görülmüş. Ailece Malatya'ya geldik ve burada araştırma yaptık. Birkaç seyyar telefoncu kardeşimi gördüğünü ifade etti ama şimdiye kadar herhangi bir sonuca ulaşamadık. Kardeşimi gören varsa bize ulaşsın" diye konuştu.

Karaman, kardeşinin sınava Elazığ'da girdiğini dile getirerek, "Evden ayrıldığı gün evin güvenlik kamerasında telefonla konuştuğu görünüyordu ama telefon konuşması dökümlerinde bunu göremedik. Başka bir hat kullandığı ihtimali üzerinde duruyoruz" ifadesini kullandı.

Taner Karaman, kardeşinin içine kapanık biri olduğunu ve sınavının kötü geçmiş olması nedeniyle ailesini üzdüğünü düşünerek evden ayrıldığını tahmin ettiklerini sözlerine ekledi.