BIST 9.121
DOLAR 32,36
EURO 34,94
ALTIN 2.325,18
HABER /  MAGAZİN

Sinan Çetin ve oğlu Rüzgar Çetin'den flaş karar!

Ünlü yapımcı Sinan Çetin ve trafik kazası sonucu bir polisi öldüren ve 7.5 yıl hapse mahkum olan oğlu Rüzgar yeni bir karar aldı.

Abone ol

İSTANBUL Beşiktaş'ta aşırı hız yüzünden ekip arabasına çarparak polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in Roma'ya yerleşmeye karar verdiği ortaya çıktı.

Mahkeme tarafından 7.5 yıl hapse mahkum edilen Çetin'e ayrıca yurtdışı çıkış yasağı da konmuştu. Oğlunun Türkiye'de kalmak istememesi üzerine harekete geçen ünlü yapımcı Sinan Çetin, rotayı İtalya'ya kırdı. Roma'da bir ev kiraladı. Orada yaşamaya başladı.

Hayranları tarafından bir mağazada görüntülenen Çetin'in, ayrıca oğlunun da yaşayacağı bir ev satın almak istediği öğrenildi.

 Hayranları tarafından bir mağazada görüntülenen Çetin'in, ayrıca oğlunun da yaşayacağı bir ev satın almak istediği öğrenildi.

Çetin'in bu fotoğrafı, ayakligazete. com'da yayınlandıktan sonra herkes "Rüzgar, İtalya'ya mı kaçacak" sorusunu sormaya başladı. Oğlu yüzünden sıkıntılı günler geçiren Çetin'in, moralinin hala bozuk olduğu ve yüzünün gülmediği de dikkatlerden kaçmadı. Ancak Rüzgar Çetin'in yurtdışı çıkış yasağının kalkmasının ardından Roma'ya taşınacağı kaydedildi.

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin yakalandı apar topar..