BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  MEDYA

Sinan Çalışkanoğlu kimdir Güldür Güldür Show'a bomba transfer

Show TV'de ocak ayından ekrana gelmeye hazırlanan Güldür Güldür Show programının oyuncu kadrosuna Sinan Çalışkanoğlu dahil edildi. Peki Sinan Çalışkanoğlu kimdir nereli kaç yaşında? İşte Sinan Çalışkanoğlu'na dair merak edilen her şey...

Abone ol

Show TV'de ekrana gelen BKM'nin sevilen skeç programı "Güldür Güldür Show"un yeni bölümlerinin çekimleri başladı. Ocak ayı itibariyle seyirciyle buluşması planlanan ve Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Aylin Kontente, İrem Sak, Onur Atilla gibi birçok başarılı oyuncuyu bünyesinde bulunduran programa yeni oyuncular da dahil edildi.

Emre Altuğ ve Açeyla Topaloğlu'nun yanı sıra son olarak Ekim 2017 de Show TV de yayınlanan Klavye Delikanlıları adlı Dizide Veli Karakterini canlandıran Sinan Çalışkanoğlu da sevilen skeç programıyla ekranlarda olacak.

Açelya Topaloğlu kimdir Güldür Güldür Show ekibine katıldı

SİNAN ÇALIŞKANOĞLU KİMDİR? 26 Ocak 1978'de dünyaya gelen Sinan Çalışkanoğlu, Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri alan oyuncu, birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır.

Atv‘de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal'ın oynadığı Selena adlı bir komedi dizisinde Hades adlı bir karakteri canlandırmıştır. 2 Eylül 2007 tarihinde Yeşim Ceren Bozoğlu ile evlenip 2010 yılında boşanmışlardır. Show TV'de yayınlanan 'Türk'ün Uzayla İmtihanı' dizisinde Volkan Şahin karakterini oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan 'Şanslı Masa' adlı programda da Orçun Kaptan ile birlikte moderatörlük yapmıştır.

TRT 1'de yayınlanan Gurbette Aşk isimli dizide de rol alan oyuncu, 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tuğba Sarıünal ile evlenmiştir. Ancak çift 2015 yılının sonlarına doğru boşanmıştır. 52 bölüm Elin Oğlu programını sunmuştur. Program 7 Mayıs 2016 tarihinde sona ermiştir. Ekim 2017 de Show TV'de yayınlanan 'Klavye Delikanlıları' adlı dizide 'Veli' Karakterini canlandırmıştır.

Show TV'deki Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ'dan sonra iki bomba isim daha katıldıShow TV'deki Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ'dan sonra iki bomba isim daha katıldıShow TV'deki Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ'dan sonra iki bomba isim daha katıldıShow TV'deki Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ'dan sonra iki bomba isim daha katıldıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN