BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79
HABER /  MAGAZİN

Sinan Akçıl Ebru Şallı aşkını bitiren Ayşe konuştu

Sinan Akçıl ve Ebru Şallı kutsal aşkını bitiren kadın olarak gösterilen Ayşe Özdemir ilk kez konuştu. Ayşe Özdemir ' Çok üzüldüm, olayın benle alakası yok dedi.'

Abone ol

Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın sürpriz ayrılığındaki 'ihanet iddiası', magazin kulislerini karıştırdı. Önce Şallı'nın, Akçıl'ın telefonunda başka bir kadınla yaptığı yazışmayı görüp ilişkisini noktaladığı öne sürüldü. Daha sonra ‘Kutsal Aşk’ın şarkıcı Ayshe yüzünden bittiği ortaya çıktı.

Akçıl, 1.5 yıl aşk yaşadığı ve 'kutsal kadınım' dediği Ebru Şallı için şarkı yazmıştı. Ünlü şarkıcı şimdi de yeni aşkı Ayshe için romantik bir şarkı yazdı ve besteledi. 
ayshe_2315.jpegÖnce Şallı'nın, Akçıl'ın telefonunda başka bir kadınla yaptığı yazışmayı görüp ilişkisini noktaladığı öne sürülmüştü. Mesajları yollayan o kadının futbolcu Önder Turacı'nın eski eşi Ayşe Özdemir olduğu iddia edilmişti. Sinan Akçıl'la yeni tanışan ve ondan şarkı alan Özdemir, bu tanışıklıktan birkaç hafta sonra ayrılan Sinan Akçıl-Ebru Şallı çiftinin ilişkisini bitiren kadın olarak anılmaya başlamıştı. Özdemir bu iddialar hakkında ilk kez konuştu ve şu sözleri söyledi: "Onun özel hayatıyla ilgili yaşadığı şeylerle bununla denk geldiyse bu benim suçum değil, benimle bir alakası yok. Sinan'la bir ay önce tanıştım. Stüdyoya gittik ve gayet normal bir şekilde stüdyoda okumalarımızı yaptık, iş yani. Üzüldüm bu duruma çünkü benim alakam yok onların ilişkisinin bitmesine."