BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82
HABER /  MAGAZİN

Şimşek: Oğlumu askere göndermek istemiyorum

Şimşek, yaşanan terör saldırı sonrası üst üste gelen şehit haberlerine tepki göstererek, “Çok ağlıyorum. Ve artık bunların gerçekten bitmesini istiyorum” dedi.

Abone ol

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı ve Medikal Estetik Tıp Derneğiişbirliği İle Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ‘Medikal Estetik Yüz Kadavra’ çalıştayı içinEdirne’ye gelen ünlü manken ve oyuncu Sema Şimşek, ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle neredeyse her gün alınan şehit haberlerine tepki gösterdi.

Bir erkek çocuğu annesi olduğunu ve oğlunu askere göndermek istemeyebileceğini söyleyen Şimşek, “Çok ağlıyorum. Ve artık bunların gerçekten bitmesini istiyorum. Biranne olarak konuşuyorum. Çok acı bir şey. Şu an da her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Ve elbetteki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum. Ama ölen ve yitip giden onca genç, belki bu dünyayı değiştirebileceklerdi. Hiçbiri olamıyor. Bitsin artık yani ne için yani bitsin” ifadelerini kullandı.