BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44

Simit diyeti ile haftada 6 kilo verin!

Simit diyeti ile haftada 6 kilo verin!

Hem sabah kahvaltılarının hem de çayın vazgeçilmezi simit kilo vermek isteyenler için alternatif yiyecek haline geldi. Uzmanlar, simit diyeti sayesinde 3 günde 3 kilo, haftada 6 kilo veya 2 haftada 7 kilo verilebileceğini söylüyor.

Simit diyeti ile haftada 6 kilo verin!

Simit diyeti ile kısa sürede kilo verenler bu menüyü takip ediyor. İşte örnek simit diyeti menüsü: 1.Gün : Sabah; 1 bardak su içene nane ve limon ekleyip için yarım simidin yanına 2 yumurta ile hazırlanan sebzeli omlet. Öğlen; bir tabak sebze yemeği Ara öğün; yarım simit, 1 bardak light ayran. Akşam yemeği; 200 gram derisiz tavukgöğsü. Ara öğün; rezene çayı (içine tarçın ve karanfil eklenebilir)

Simit diyeti ile haftada 6 kilo verin!

2.Gün Sabah; nane ve limonlu 1 bardak su, 2 tane üçgen peynir, yarım simit, domates ve salatalıkla yapılmış salata. Öğlen; bir tabak ıspanak yemeği. Ara öğün; yarım simit, 1 bardak light ayran. Akşam yemeği; 200 gram ızgara balık, bir kase salata. Ara öğün; tarçınlı karanfilli ıhlamur çayı.

Simit diyeti ile haftada 6 kilo verin!

3.Gün Sabah; 2 kuru eriği bir bardak suya akşamdan koyarak bekletin. Önce eriğin kendisini yiyin, ardından suyunu için. Yarım simit, 1 kibrit kutusu peynir, maydanoz, domates, salatalıktan oluşan salata. Öğle yemeği; doyana kadar salata. Ara öğün; yarım simit, 1 bardak light ayran. Akşam Yemeği; 150 gram ızgara et, ızgara biber, patlıcan, kabak. Ara öğün; limon dilimli rezene çayı