BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,47
HABER /  POLİTİKA

Şimdi sıkı durun! Erdoğan 7 Temmuz'da...

Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 Temmuz'da yapacağı bomba FETÖ hamlesini açıkladı.

Abone ol

Sözcü gazetesi yazarı Can Ataklı'ya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Temmuz'da FETÖ'nün siyas ayağını bitirmek üzere düğmeye basacak. Bu operasyon sadece AK Parti'yi değil diğer partileri de kapsayacak ve çok sayıda milletvekili soruşturma kapsamına alınacak.

FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmalarına Erdoğan 7 Temmuz'da noktayı koyacak mı? Sözcü yazarı Can Ataklı, bugünkü köşesinde gündeme bomba gibi düşecek bir kulis aktardı. Ankara'daki kaynağı Can Ataklı'yı aramış ve "7 Temmuz'a dikkat et. O gün çok önemli" demiş.

Peki 7 Temmuz'da ne olacak? Can Ataklı'nın aktardığına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 Temmuz'da düğmeye basıyor. Can Ataklı iddiasını şu satırlarla aktardı;

-" Şimdi sıkı durun; Erdoğan 7 Temmuz'da FETO'nün siyasi ayağının üzerine gitmek üzere düğmeye basmış. Bu operasyon sadece AK Parti ile sınırlı olmayacak diğer partileri de kapsayacakmış. Operasyonda çok sayıda milletvekili FETÖ soruşturmaları kapsamına alınacakmış.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler