BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Şimdi Fener'e her yer Kadıköy!

Trabzonspor'un puan kaybetmesi ile liderlik şansını tekrar yakalayan Fenerbahçe seyirci rekoru kırabilir.

Abone ol

Düşme hattındaki Bucaspor ile liderlik hesapları yapan Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek maç için İstanbul ekibinin taraftarlarına ayrılan biletlerin tükenmek üzere olduğu, bu maçta seyirci rekoru kırılmasının beklendiği bildirildi.

Şampiyonluk yarışındaki rakibi Trabzonspor'un dün Eskişehirspor karşısında puan kaybetmesinin ardından 30. haftada liderlik koltuğuna oturma şansını ele geçiren Fenerbahçe'nin yarın İzmir Atatürk Stadı'nda Bucaspor ile karşılaşacağı maça taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

Maç öncesinde Fenerbahçe için ayrılan Sanayi kale arkası ve maraton tribün biletlerinin tükendiği, kapalı A tribün biletlerinin ise bitmeye yakın olduğu bildirildi. Karşılaşma için Bucaspor'a ayrılan Mersinli kale arkası biletlerinin de tükenmek üzere olduğu, Bucaspor'a ayrılan kapalı B tribünde ise yer olduğu öğrenildi.

Şu ana kadar 30 binin üzerinde biletin satıldığı maçta bu sezon İzmir'deki seyirci rekorunun kırılması da bekleniyor. Bucaspor'un, 51 bin 295 seyirci kapasiteli Atatürk Stadı'nda ligin ilk devresinde oynadığı Galatasaray karşılaşmasını 27 bin 936, Beşiktaş maçını ise 21 bin 601 biletli seyirci izlemişti.

-TARAFTARLARA UYARI-

Öte yandan Bucaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, yarın saat 19.00'da Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma için stat kapılarının saat 14.00'den itibaren açılacağı belirtildi.

Açıklamada, ''Aynı gün bir siyasi partinin o bölgedeki mitingi nedeniyle oluşacak trafik kargaşası ve kapılarda yaşanması muhtemel izdihamın içinde yer almamak ve mağdur olmamak için önceden biletini alan tüm futbolseverlerin stada erken gelmelerini öneriyoruz'' ifadeleri kullanıldı.