BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
MEDYA

Sima Şerafettinova'yı yerin dibine soktular

İşte Benim Stilim All Star 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Sima Şerafettinova'ya karşı yapılan eleştiriler devam ediyor.

İşte Benim Stilim All Star 24 Kasım 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Gülşah Yılmaz, Sima Şerafettinova'nın çizmelerini daha önce kendisinin iyi kombinleyemediğini bu yüzden Sima'dan daha iyi kombinlemesini beklediğini söyleyince Sima "Madem kendin iyi kombinleyemedin o zaman beni neden eleştiriyorsun" diye çıkıştı.



Sima yarışmada yeni olduğunu bu yüzden daha sponsor ve terzi bulamadığını söyleyince Çiğdem Çelik "Seni dün mü aradılar da bugün yarışmaya geldin herkese aynı zaman veriliyor" diye yorum yapınca Sima ile Çiğdem arasında kavga çıktı. Nihal Candan'da Sima'nın saçlarından değişime başlaması gerektiğini, uzun saçı bu boyla kullanamayacağını eğer böyle uzun saç kullanacaksa yüksek topuk giymesi gerektiğini söyledi. Sima "Yaşımın topuğundayım şu an sen yaşından büyük giyiniyorsun" diye Nihal'e cevap verdi. Nihal bunun üstüne "Dünkü kıyafetin neydi o zaman?" diye sordu.



Çiğdem ise "Cesaret bilgiden geliyorsa cesaret ama bilgisizlikten geliyorsa cehalet" diye cevap verdi. Nihal, Sima'nın kombinini daha önce Zeynep Öztürk'ün yaptığını ama Sima'da büyük duruduğunu söyledi ve "Seni görünce yemek yedirmek istiyorum zaten bari fiziğine göre giyin" diye eleştirdi. Nihal ayrıca Sima'nın All Star'a son haftalarda bu kıyafetle gelmesini gereksiz cesaret olarak nitelendirdi ve Sima'nın ego sahibi olduğunu söyledi.



Ayşenur Balcı'da Sima'nın dünkü ve bugünkü kıyafetlerini eleştirdi ve Sima'nın zayıflığına gönderme yaptı daha sonrada Sima'nın uzun saç kullanacak fiziğe sahip olmadığını söyledi. Sima'da Ayşenur'un defilelerde gördüğü kıyafetlerin aynısını diktirip üstüne yarışmada marjinal olarak gezdiğini söyledi. Nihal Candan, Sima'nın güzel ve zeki olduğuna dair havalarda olduğunu söyledi. Çiğdem ise "İnsanın aynaya baktığında kendisini beğenmesi güzel ama sen hiç alkçakgönüllü davranmıyorsun bu sende itici duruyor. Arada sana güzelsin deyin reset atarsak sorun çözülür galiba" diye Sima'yı eleştirdi. Sima'nın herkese sert çıkıştığını ama biraz gözlem yapması gerektiğini söyledi ve "Bazen susmak birşey anlatmaktır ama sen hiç susmayacaksın" diyerek eleştirilerini bitirdi.



Jüri karşısına geçen Sima'ya İvana Sert destek oldu. "Fiziksel olarak herkesin kendisini kabul etmesi ve sevmesi lazım ama sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Kusurların varsa tabi ki kusurlarını kapatabilirsin" diyerek yorum yaptı. Sima ise kilo almaya çalıştığını ama alamadığını söyledi ve gözleri doldu. İvana Sert ise bazı insanların kilo alamadığını ve bunun Sima'nın suçu olmadığını söyledi ve eleştirilerin daha saygılı yapılması gerektiğini söyledi.



Kemal Doğulu ise Sima'ya "Sana zayıf olmak yakışıyor, ileriki zamanlarda zaten kilo alacaksın ama şu an boyun ve yaşın için bu ideal" dedi ve "İnsan kendisini çok severse de başkaları onu sevmez. Sen güzel bir kızsın ama sen bunu sürekli söylersen antipatik durur bırak bunu başları söylesin. Bu senin halinde tavrında var" diyerek eleştirdi.

Sitene Ekle