BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.429,78
HABER /  MEDYA

Sima Şerafettinova Nur Yerlitaş'ı çok korkuttu!

Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim yarışmasında düşünce jüri üyesi Nurella lakaplı Nur Yerlitaş'ın yüreği ağzına geldi.

Abone ol

İşte Benim Stilim'in eleme gecesinde Sima Şerafettinova jürinin yanından podyuma geri dönerken dengesini kaybederek yere düştü, Nur Yerlitaş'ın yüreği ağzına geldi. İşte Sima'nın düştüğü o anlar...

AYAKKABISININ AZİZLİĞİNE UĞRADI

İşte Benim Stilim eleme gecesinde, Azerbaycan asıllı 18 yaşındaki yarışmacı Sima Şerafettinova, jüri üyelerinin yanından dönerken, ayakkabısının azizliğine uğradı; ayağı burkulunca stüdyoda yere kapaklandı. Sima Şerafettinova'nın yardımına Öykü Serter, Kemal Doğulu ve yarışmacılar koştu.

ekran-resmi-2015-04-25-16.11.37.png

İŞTE BENİM STİLİM 24 NİSAN KİM ELENDİ? - TIKLAYIN

Kavgalarıyla olay yaratan Sima Şerafettinova eleme gecesi öncesindeki son programda yine olay çıkardı. Yarışmacıların özel hayatına girince önce rakiplerinden azar işitti. Jürinin önüne geldiğinde de Nur Yerlitaş haşladı. Sima Şerafettinova azarı işince gözyaşlarına sarıldı. Bu durum Nur Yerlitaş'ı daha da kızdırdı ve 'Tribünlere oynama' dedi. Kemal Doğulu da Sima Şerafettinova'yı azarladı ve 'Ağlaman umurumda değil çünkü numara' diye konuştu. 

SİMA ŞERAFETTİNOVA AĞLADI FIRÇAYI YEDİ


SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR? HOLDİNG PATRONU KIZI