BIST 9.555
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.485,85
HABER /  MEDYA

Sima Şerafettinova kovuldu mu kaçtı mı?

Sima Şerafettinova instagram skandalı sonrası İşte Benim Stilim'den kovuldu. Peki Sima Şerafettinova neden diskalifiye oldu Azeri yarışmacı kimdir?

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacısı Sima Şerafettinova yarattığı skandallar sonunda yarışmadan diskalifiye oldu. Yarışmadan kovulan Sima Şerafettinova en son instagram resmiyle skandal yaratmıştı. Peki bir çok yalanı ortaya çıkan Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den neden kovuldu, Sima kimdir?

Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim yarışmasından kovuldu. Bu kararı açıklayan İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Sertel oldu.

SİMA ŞERAFETTİNOVA NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Öykü Sertel , Sima Şerafettinova 'ya ne olduğunu Cuma günü yayınlanan programın açılışında duyurdu. Açıklaması şöyle oldu;
-"Sima Şerafettinova bugün bizimle değil, bundan sonra da olamayacak. Yarışma kurallarına aykırı davranışları sebebiyle yapımcıların kararıyla diskalifiye edilmiştir"

SİMA ŞERAFETTİNOVA : DİSKALİFİYE OLMADIM BEN BIRAKTIM
sima-şerafettinova-kimdir-instagram-hesabi.jpg
Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den kovuldu mu yoksa bırakıp gitti mi? Bu konuda instagram hesabından yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. Sima Şerafettinova diskalifiye olmadığı yarışmadan kendisinin ayrıldığını öne sürdü. Sima Şerafettinova instagram hesabında şunları yazdı;

-"Tabiki de diskalifiye diyecekler, bırakıp gitti diyecek halleri yok. Diskalifiye olsaydım Gecen sezonki bir yarışmacı gibi eleme gecesi çıkarılırdım. Perşembe rezilliğinden sonra cuma çekimine gireceğimi düşünen insanın aklına Şüphe ederim :)

PERŞEMBE GÜNÜ SİMA ŞERAFETTİNOVA NE YAPTI?
İşte Benim Stilim yarışmasında Sima Şerafettinova 'nın yer aldığı son bölüm perşembe günü ekrana gelmişti. O bölümde Sima Şerafettinova ve Zeynep kavga etmişti. Bu kavganın sonunda İşte Benim Stilim jürisi Sima Şerafettinova 'yı azarlayınca o da kulise gitmişti.

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR YARATTIĞI SKANDALLAR

sima-şerafettinova-işte-benim-stilim-diskalifiye-oldu.jpgİşte Benim Stilim yarışmasından diskalifiye olan Sima Şerafettinova gerçekte kimdir? Adı sahte çıktı, boyu sahte çıktı, son olarak instagram profil resminin başka bir mankene ait olduğu anlaşıldı. Bu kadar yalana rağmen İşte Benim Stilim 'de kalmaya devam Sima Şerafettinova kendini aklamak için Azeri kadınlarını da kullandı. Ancak söylediği o sözü instagram hesabındaki 'çıplak' resmi ile aynı anda da yalanladı.

Azerbaycanlı bir holding patronunun kızı olduğunu söyleyen Sima Şerafettinova o kadar yalan söyledi ki 'zengin baba' iddiası da yalansa kimse şaşırmayacak. İşte Sima Şerafettinova 'nın ekran önünde söylediği büyük yalanlar;

SİMA ŞERAFETTİNOVA YALANLARI : BOYU NE KADAR?
Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim yarışmasında ne söylediyle yalan çıktı. Sima'nın ilk yalanı boyu konusunda oldu. 2014 Azerbaycan Best Model Of yarışmasında birinci olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova boyunun 1.72 olduğunu söylüyordu. Ancak Nur Yerlitaş bu yalana inanmadı ve stüdyoya metre getirterek ölçtürdü. Ortaya çıktı ki Sima Şerafettinova gerçekte 1.65 boyunda. Bu boyla Azerbaycan Best Model Of yarışmasında nasıl birinci olduğu da tartışma konusu oldu.


SİMA ŞERAFETTİNOVA YALANLARI : GERÇEK ADI NE?
Sima Şerafettinova'nın yalanları boyuyla sınırlı değildi. Aslında 'ismi' de sahteydi ve gerçek adını saklıyordu. Gerekçesi 'okulda arkadaşlarının demode ismi' ile dalga geçmesiydi. Sima'nın gerçek adı
'Simuzar' çıktı. Simuzar isminin manası ise 'nadir bulunan altın' demek.


SİMA ŞERAFETTİNOVA YALANLARI : INSTAGRAM PROFİLİNDEKİ KIZ KİM?
Sima Şerafettinova 'nın 'inkar' üzerine kurulu bir çok küçük yalanı daha vardı. Ancak zirve yaptığı yalan instagram hesabındaki profil resmi oldu. Sima Şerafettinova 'nın 1 yıldır profil resminde 'kendisi' diye gösterdiği kişi İspanyalı bir güzellik yarışmacısı çıktı.

sima-şerafettinova-instagram-resmi.jpg
Sima Şerafettinova uzun süre yalanında ısrar etti, görüntü ekrana verilince Nur Yerlitaş patladı. Bunun üzerine Sima Şerafettinova utanmazca 'ben değilmişim' diyerek durumu çevirdi.


SİMA ŞERAFETTİNOVA YALANLARI : AZERİ KADINI SÖZÜ
Sima Şerafettinova instagram rezilliği ortaya çıkınca takipçilerinin eleştiri bombardımanı altında kaldı. İspanyalı güzeli kendisi olarak gösteren Sima bu kez 'kendini' aklamak için 'Azeri kadınlarını' ortaya attı ve instagram hesabına şunu yazdı;
-Fotoğraf benim ya değil. Kendi profilim istediğim resmi koyarım. Bunu getirip Sima kendi resmini koymamış, Sima yalancı diyenlere çok üzülüyorum. Bi Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz zaten ;) "

ekran-resmi-2015-05-21-12.32.43.png
Sima Şerafettinova 'süper mini' bir şortla İşte Benim Stilim ekranına çıkınca yarışmacılardan biri 'Azeri kardını çıplak resmini paylaşmaz' sözünü hatırlattı. Sima Şerafettinova bir yalan daha söyledi ve 'Ben öyle bir şey yazmadım' dedi. Üstelik yazdıkları hala instagram hesabında dururken.

SİMA ŞERAFETTİNOVA YALANLARI : KENDİ ÇIPLAK RESMİ İNSTAGRAMDA
sima-şerafettinova-bikinili.jpg
Sima Şerafettinova 'Bi Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz zaten ;)  diye yazdığı instagram hesabından 'kendi çıplak' resmini paylaşmış. Bu fotoğraf instagramından alınmıştır.