BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.496,61
HABER /  MEDYA

Sima Şerafettinova kimdir? Holding patronu kızı çıktı

İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacılarından Sima Şerafetinova 'nın bir holding patronunun kızı olduğu ortaya çıktı. Peki Sima Şerafetinova nereli babası kimdir?

Abone ol

İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarından Azerbaycanlı Sima Şerafetinova merak konusu oldu. Babasının holding sahibi olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova kimdir, kaç yaşında ve hangi üniversitede ne okuyor? İşte Sima Şerafettinova hakkında merak edilenler.

Sima Şerafetinova İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarının en küçük ismi. 17 yaşında olan Sima Şerafetinova ailesinin izniyle yarışmaya katılmış. 'Çakma barbi' lakabı takılan Sima Şerafettinova Azerbaycanlı.

SİMA 'NIN BABASI KİMDİR?
sima-şerafetinova-işte-benim-stilim.jpgSima'nın anlattığına göre babası Azerbaycan'da önemli bir işadamı ve bir holding sahibi... 15 yaşında Azerbaycan'da babasından gizli olarak 13 yaşında fotomodellik yapmış.
sima-serafetinova-kimdir.jpg15 yaşında da babasından izinsiz olarak bu kez de güzellik yarışmasına katılmış. Tek çocuk olan Sima ailenin şımarak kızı olarak görülüyor.

AZERBAYCAN'DA ÜNLÜ MÜ?
best-model-sima-şerafetinova.jpgAzerbaycan 'da ünlü olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova 2014 Best Model Of Azerbaycan birincisi olduğunu söyledi. Azerbaycan'da birinci olduktan sonra televizyonda stend-up yaptığını söyleyen Sima , bir programda da jüri olmuş.
sima-şerafetinova.jpg
6 dil bildiğini öne süren Sima Azerice , Türkçe , Rusça ve İngilizce 'yi ana dili gibi konuştuğunu Ukraynaca ve İspanyolca'da çok az konuşabildiğini söyledi. Sima Şerafettinova Türkiye'de özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi alıyor.

İŞTE SİMA ŞERAFETTİNOVA'NIN AĞZINDAN KİMDİR SORUSUNUN YANITI?