BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,52
HABER /  MEDYA

Sima Şerafettinova 'çıplak' resmine ne diyecek?

Sima Şerafettinova instagramına koyduğu sahte resim için 'Azeri kadını çıplak resmini koymaz' demişti. Ancak instagramında Sima 'nın da bikinili resmi vardı.

Abone ol

Sima Şerafettinova kimdir? O kadar çok yalan söyledi ki Sima Şerafettinova hakkındaki hemen herşey artık kuşkulu duruma düştü.

SİMA ŞERAFETTİNOVA KOVULDU MU KAÇTI MI? YAPIMCI KOVDUK DİYOR SİMA İSE... TIKLAYIN
Son olarak instagram hesabındaki profil resmine kendisi yerine İspanyalı bir güzelin resmini koyduğu ortaya çıkmıştı.
Bikinili güzelin kendisi olmadığı ortaya çıkınca da 'Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz' demişti. Oysa Sima Şerafettinova'nın instagram hesabında paylaştığı kendi deyimiyle 'çıplak' bikinili resmi bulunuyor.

Sima Şerafettinova Instagram rezilliği ortaya çıkınca hesabından takipçilerinin tepkisini yatıştırmak için şunları yazmıştı;
-Fotoğraf benim ya değil. Kendi profilim istediğim resmi koyarım. Bunu getirip Sima kendi resmini koymamış, Sima yalancı diyenlere çok üzülüyorum. Bi Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz zaten ;) "

ekran-resmi-2015-05-21-12.32.43.png
AZERİ KADINI ÇIPLAK RESMİNİ KOYMAZ
Sima Şerafettinova 'bir Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz' dediği resim profiline koyduğu İspanyol mankenin bikinili resmiydi. Oysa bunu diyen Sima Şerafettinova 'nın Instagram hesabında sahilde çekilmiş 'bikini'li resimleri bulunuyordu.
sima-şerafettinova-bikinili-çiplak-resmi.jpg
İşte instagramındaki kendi deyimiyle 'çıplak' resmi. Bu durumda 'Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz' sözünü kendisi çiğnemiş oluyor. Sima Şerafettinova 'tepki alan Azeri' kadını sözünün ardından hesabındaki 'açık' resimlerini tek tek temizleyip yerine farklı resimler yüklemiş. Yayında kendisi de resimleri sildiğini itiraf etti.

YAZMADIM DİYE YALAN SÖYLEDİ
Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim yarışmasının son bölümüne de süper mini bir şortla çıkınca yarışmacılar instagramına yazdı 'Azeri kadını' sözünü hatırlattı. Sima Şerafettinova 'Ben öyle bir şey yazmadım' diyerek aleni yalan söyledi. Üstelik yazdıkları hala instagram hesabında dururken.

sima-şerafettinova-instagrami.jpg

INSTAGRAM HESABINDAKİ O YAZI

Sima Şerafettinova 'yazmadım' diye direnince Öykü Serter yarışmacılardan birinden cep telefonundan hesaba bakmasını istedi. Sima Şerafettinova'nın hesabına girildiğinde o yazı hala oradaydı ve 'Bir Azeri kadını çıplak resmini paylaşmaz' sözü hala orada duruyordu. Sima Şerafettinova bu yalanı da ortaya çıkınca hemen gözyaşlarının arkasına sığındı. 

İŞTE BENİM STİLİM JÜRİSİ NASIL SAVUNUYOR?
İşte Benim Stilim jürisi arka arkaya bir çok yalanı patlayan Sima Şerafettinova 'yı 'foyaları' ortaya dökülünce korumaya aldı. Nur Yerlitaş , Sima Şerafettinova'nın yalanlarına tav olarak yarışmacıları azarladı. Yarışmacıların 'yalan söylüyor' itirazlarına rağmen Nur Yerlitaş , Sima'yı savunmayı tercih etti.