BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44
HABER /  GÜNCEL

Silvan'dan acı haber geldi

Silvan'da PKK'lıların yaraladığı komiser yardımcısı Enis Kırımlı şehit oldu.

Abone ol

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lıların silahlı silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, şehit oldu.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde PKK'lıların silahlı silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şehit oldu. Şehit Kırımlı, toprağa verilmek için memleketine gönderilecek.

AKŞAM SAATLERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için Konak, Tekel ve Mescit mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü 5 Kasım günü PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, vurularak ağır yaralandı.

PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşle ağır yaralandığı belirtilen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, bu akşam saatlerinde tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şehit oldu.