BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Silopili miniklerin yarışma heyecanı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi ve kültür yarışması sonuçlandı.

Abone ol

Silopi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve köylerdeki ilköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışması yapılan final ile sona erdi. Koç İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen yarışmaya İlçe Mili Eğitim Müdürü Metin Bayar, Şube Müdürü Battal Açıkgöz, okul idarecileri ve öğrenciler izleyici olarak katıldılar.

Büyük çekişmeye sahne olan bilgi yarışmasının finalinde karşı karşıya gelen Atatürk İlköğretim Okulu, Vali Kamil Acun İlköğretim Okulu ve Koç İlköğretim Okulu'nun mücadelesinde gülen taraf Koç İlköğretim Okulu oldu. Koç İlköğretim Okulu Şırnak'ta yapılacak bilgi ve kültür yarışmasına Silopi adına katılacak. Yarışmanın ikincisi Atatürk İlköğretim Okulu olurken üçüncüsü ise Vali Kamil Acun İlköğretim Okulu oldu. Şampiyon yarışmacılar birinci olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Şırnak'ta yapılacak yarışmada da şampiyon olmak istediklerini dile getirdiler. Yarışma sonrasında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na vesile olabilecek şekilde organize etmiş olduğumuz bu bilgi yarışmalarında birinci olan Koç İlköğretim Okulu öğrencilerini kutluyorum.

Yarışmaya giren bütün öğrenciler başarılı öğrencilerdir. Bu başarılı öğrenciler kategorisinde bir deneme oldu. Bu denemede birinci, ikinci ve üçüncü olmaları önemli değil. Her yarışmanın bir galibi bir de mağlubu vardır. Ancak burada yarışan öğrencilerimiz başarılı öğrenci kategorisindedir. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz kuşkusuz ki okullarını en iyi şekilde temsil ettiler" dedi.