BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL

Şile'de batan gemiden kahreden haber!

Şile açıklarında önceki gün batan gemideki 11 kişiyi arama çalışmalarında acı haber geldi. Aramalarda 2 kişinin cesedine ulaşıldı. 1. kaptanının ara durak olan Kartal'da gemiden indiği iddia edildi. Batan gemide bulunan cesetlerin Nihat Küçük ile oğlu Aşkın Küçük'e ait olduğu belirlendi.

Abone ol

İSTANBUL Şile'de batan "Bilal Bal" isimli kargo gemisindeki kayıp mürettebattan 2'sinin cansız bedenine daha ulaşıldı. Batan gemide bulunan cesetlerin Nihat Küçük ile oğlu Aşkın Küçük'e ait olduğu belirlendi. 1. kaptanının ara durak olan Kartal'da gemiden indiği iddia edildi.

Gemlik limanından Karadeniz Ereğli limanına dökme demir taşıyan Türk Bayraklı 78,5 metre boyundaki "Bilal Bal" isimli kargo gemisi Şile açıklarında batmıştı. 11 mürettabattan haber alınamayan giminin enkazına Şile sahiline 7 mil mesafede ve 88 metre derinlikte ulaşılmıştı.

İKİ MÜRETTEBATIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Bu sabah yapılan arama kurtarma maksatlı yapılan dalışlarda gemi içerisinde 2 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı. Bu iki kişinin su üstüne çıkartılması çalışmalarının devam ettiği duyuruldu. 

'1. KAPTAN KARTAL'DA İNDİ' İDDİASI

Gemide bulunan diğer mürettebatı arama çalışmaları sürerken gemide 1. kaptanının bulunmadığı ortaya çıktı. Kaptanın ara durak olan Kartal'da gemiden indiği iddia edildi.

RADARDAN KAYBOLMUŞ GEMİ BATMIŞTI

Bilal Bal adlı genel kargo gemisi İstanbul'dan Ereğli'ye giderken önceki Şile açıklarında radardan kayboldu. Daha sonra geminin battığı belirlenmişti.

İŞTE GEMİDEKİ MÜRETTABAT

Gemide ikinci kaptan, başmühendis, ikinci makinist, iki usta gemici, bir gemici, iki yağcı ve bir aşçı ile mürettebat harici bir kişinin bulunduğu açıklanmıştı.

CESETLER BABA OĞULA AİTMİŞ

Batan gemide bulunan cesetlerin Nihat Küçük ile oğlu Aşkın Küçük'e ait olduğu belirlendi. Cenazeler gemiden kıyıya çıkarılarak, cenaze aracıyla Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Batan geminin mürettebatına ait ortaya çıkan son fotoğraf Nihat Küçük'ün doğum günü kutlanırken çekilmişti.

Faciadan geriye kalan fotoğraf yürekleri yaktı!

Şile'de batan geminin yeri belirlendi!