BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  MAGAZİN

Şilan Makal kimdir nereli Murat Dalkılıç'ın sevgilisi mi?

Şilan Makal kimdir nereli kaç yaşında? Şilan Makal magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmak üzere olan Murat Dalkılıç ile anılan Şilan Makal ne iş yapıyor instagram fotoğraflarında neler var? Şilan Makal ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Şilan Makal bugün magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmak üzere olan Murat Dalkılıç ile sevgili olduğu iddia edilen Şilan Makal kimdir nereli kaç yaşında? Şilan Makal ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

İşte Benim Stilim yarışmasına katıldıktan sonra ekranlarla tanışan Şilan Makal, Murat Dalkılıç ile sevgili mi sorusu merak ediliyor. Şilan Makal instagram hesabından yaptığı açıklama ile Murat Dalkılıç ile sevgili olmadığını duyurdu.

Şilan Makal, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde tamamladı. Şilan Makal 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter’in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş,İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyurdu.

YENİ GELİN DİZİSİNDE OYNUYOR

Oyuncu olmak isteyen Şilan Makal Tuğçe Yıldırım’dan Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi aldı. Merve Boluğur'un yakın arkadaşı olan Şilan Makal, Murat Dalkılıç'ın, 'Aşınayız' isimli parçasının klibinde rol aldı. Show Tv’de yayınlanan; başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Dilan karakterini canlandırmaktadır.