BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,54
HABER /  MAGAZİN

Sıla hamile Ahmet Kural bebeği istiyor mu?

Sıla Gençoğlu Ahmet Kural'dan hamile mi kaldı? Henüz evlenmemiş olan Sıla ve Ahmet Kural ile ilgili bu iddia gündeme bomba gibi düştü. Sıla ve Ahmet Kural instagram hesaplarında sessiz kaldı açıklama menajerden.

Abone ol

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, kendisinden 3 yaş küçük oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı ilişkiden hamile mi kaldı. Günün bomba iddiası magazin dünyasının en çok konuşulan konusu oldu. Sıla ve Ahmet Kural'ın instagram takipçileri iddiayı ünlü isimlere sordular. Hem Sıla hemde Ahmet Kural soruları yanıtsız bıraktı.

Sıla'nın menajeri hamile iddiasını yalanlarken ünlü sanatçının sessizliği dedikoduların gerçek olduğunu düşündürttü. Sıla Ahmet Kural ile geçtiğimiz mart ayından beri aşk yaşıyor. Bir süredir ünlü şarkıcının Suadiye’deki evinde beraber yaşamaya başlayan ünlü çiftin hamilelik sonrasında nikah masasına oturması bekleniyor.

37 yaşında hamile kalan Sıla'nın nazar değer korkusuyla hamileliği gizlediği söyleniyor.  Sıla, geçen yaz kendisinden 3 yaş küçük sevgilisi Ahmet Kural’ı annesi Ömür ve babası Şükrü Gençoğlu’yla da tanıştırmıştı.