BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  SAĞLIK

Sihirli Ayna ile kendinizi yeniden yaratın

3D Magic Mirror Yüz Görüntüleme Sistemi'yle botokstan leke tedavisine kadar cilt sorunlarınıza kalıcı çözümler üretmeniz mümkün

Abone ol

Geçen yıllara meydan okumak,gençliğine kavuşmak şüphesiz ki ister erkek ister olsun herkesin rüyaları arasındadır. Siz de rüyalarınızın gerçeğe dönüşmesini isteyenlerdenseniz üç Boyutlu Sihirli Ayna ile Gençliğinize Kavuşmak İçin İlk Adımı Atın…

Estetik Cerrah Op.Dr.Eser Aydoğdu konu ile ilgili bilgiler verdi.

3D MAGİC MİRROR YÜZ GÖRÜNTÜLEME SİSTEMİ

Kliniğimizde Türkiye’de bir ilk olan yüz gençleştirme (anti-aging tedaviler) işlemlerinden önce uygulanan 3D Magic Mirror Yüz Görüntüleme Sistemi” kullanılmaktadır. Klasik cilt analiz cihazları ile bir benzerliği yoktur. Tamamen 3 boyutlu bir ortamda cildin her tabakasının, kırışıklıkların derinliklerinin, cilde ait problemlerin hücresel düzeyde analizini verir. Ve cildinizin yaşının, kendi yaşınıza göre ileride mi geride mi olduğunu tespit eder. Kişinin sorununa göre özel bir sonuç çıkarır.

3 boyutlu cilt analiz cihazı ile cildinizin dermis ve epidermis tabakası görülebilir, kolajen ve elastin gibi cildiniz için önemli yapı taşları bilgisayar programı eşliğinde analiz edilir. Analiz sonucunda kozmetik, bitkisel veya estetik çözümler ile cilt sağlığınızı koruyabilir, cildinize ve yüzünüzdeki problemleri çözebilir, istenmeyen sonuçları önleyebilir veya geciktirebilirsiniz.

HANGİ TEDAVİLER UYGULANABİLİYOR

Botoks ve Dolgu ihtiyacınız varsa, uygulama bölgesi analiz edilerek daha etkin dolgu, botoks, mezoterapi uygulaması yapılır. Leke analizi yapılarak, lekenin derinliği tespit edilir, gerekli tedaviler planlanır.

Üç boyutlu sihirli ayna yöntemi yüz ve ciltteki sorunlarının çoğunu teşhis ederek, siyah nokta, gözenek, pigment, çöküklük, derinlik, kırışıklık, leke, akne skarı, ultraviyole ışını hasarı ya da güneşin zararları gibi tanıları tespit eder. Problemin derinliğini tespit eder. Hangi seviyeye kadar indiğini gösterir. Sorunun cilde ne kadar zarar verdiğini gösterir. Ve uygulama ve tedavi sonrası ne kadar iyileşme sağladığını gösterir. Daha önceki görüntülerle kıyaslama imkanı verir.

viewer.jpg