BIST 9.563
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.486,36
HABER /  GÜNCEL

Sığındıkları kulübede can verdiler

KONYA'da bir fabrika girişindeki nöbetçi kulübesinde barınan Suriye uyruklu 3 genç, ısınmak için bir ağzı açık boya kovasında yaktıkları odun, kağıt ve bez parçalarından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Abone ol

Konya- Adana karayolunun bir plastik doğrama fabrikası girişindeki nöbetçi kulübesinde meydana gelen olayda üç kişi hayatını kaybetti.

Suriyeli 18 yaşındaki Cuma El Kurdi ile 32 ve 18 yaşlarındaki kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi, iddiaya göre 3 gün önce fabrikaya gelip, yetkililere kalacak yerlerinin olmadığını söyledi.

Fabrika yetkilileri de Suriyeli 3 gence geçici bir süre nöbetçi kulübesinde barınabileceklerini söyledi. Nöbetçi kulübesinde barınan 3 kişi dün akşam ısınmak için ağzı açık olan boya kutusunda odun, kağıt ve bez parçalarını yakıp, kulübe içine koyup uyudu. Fabrika çalışanları sabah işe geldiklerinde 3 gencin hareketsiz halde yattığını belirledi. Bunun üzerine polis ve sağlık görevlilerine haber verildi. Sağlık görevlileri yaptığı inceleme ardından 3 kişinin sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Polis, diğer 2 kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. 3 kişinin cesedi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.