BIST 9.122
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL

Sigara zammı yeni fiyat listesi kaç para oldu-güncel fiyatlar

Sigara zammı yolda, özellikle ABD menşeli sigaralara zam geliyor. Peki yeni sigara fiyatları ne kadar olacak? Marlboro, Philip Morris, Basic, L&M, Chesterfield, F6, Parliament ve Camel sigaraları yüzde 60 ek verginin ardından kaç para olacak? İşte sigara zammı sonrası güncel sigara fiyatları 2018

Abone ol

Sigara zammı geliyor, birçok tütün ürününe yüzde 60 ek zam geliyor. Peki sigara zammı sonrası Marlboro, Philip Morris, Basic, L&M, Chesterfield, F6, Parliament ve Camel sigaralr kaç para olacak, 2018 güncel sigara fiyatı listesi haberimizde. 

2018 sigara fiyatları, sigara zamlı fiyatları, Sigaraya zam mı geldi?  Sigara fiyatları ne kadar oldu? Son dönemde ABD-Türkiye arasında yaşanan gerilim nedeniyle önce ABD gümrük vergilerini iki katına çıkardığını açıklamıştı. Ardından Türkiye'den de misilleme geldi ve Amerikan ürünlerine ek gümrük vergisi getirildi. Bu durum sigara fiyatlarını da etkiledi. Peki sigaraya ne kadar zam geldi? Sigara fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

ABD menşeli bazı ürünlerin ithalatında ek mali yükümlülük uygulanmasına dair kararda değişiklik yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

HANGİ ÜRÜNLERE EK VERGİ UYGULANACAK: Yapılan düzenleme ile kuruyemiş ürünlerine yüzde 20, prince yüzde 50'ye, alkol oranı yüzde 80'den az olan içeceklere yüzde 140, tütün ürünlerine yüzde 60 ve binek otomobillere yüzde 120 ek vergi uygulanacak.

Amerikan sigaraları : Marlboro, Philip Morris, Basic, L&M, Chesterfield, F6, Parliament, Camel