BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

Sifonu çekmeyince hamile olduğu ortaya çıktı!

Amerikalı bir adam, tuvaletin sifonunu çekmeyi unutan eşinden habersiz gebelik testi yaparak karısına hamile olduğunu açıkladı...

Abone ol

Daily Mail'de yer alan bir habere göre, liseden beri birlikte Sam Rader ve Nia iki çocuk yetiştirirken hayatlarını da hayli popüler olan YouTube hesaplarından ilginç bir detay paylaştı. Çarşamba günü yayınladığı ve yarım milyon kişi tarafından görüntülenen videoda, Sam'in, sifonu çekmeyen karısının idrariyla gebelik testi yaptığını ve pozitif çıkan sonucu karısına büyük bir sürprizle paylaştığı görünüyor.

Sam, eşinin üçüncü çocuklarına hamile olabileceğinden şüphelendiğinde değişik bir şey yapmaya karar verdi. Videoda Sam “Bu sabah büyük planlarım var” diyor.

sifonu-cekmeyi-unuttu-hamilelik-testi.jpg
Banyolarında karısı duymasın diye kısık sesle konuşan Rader “Rüyamda Nia’nın hamileliğini ona haber verdiğimi gördüm. Ondan önce öğrenmek istedim. Dün sabah saat 1.30’da ben işteyken karım iki hafta geciktiğini söyleyen bir mesaj attı. Nia gece sürekli tuvalete gider. Golf topu kadar idrar torbası var. Sifonu da bebeği uyandıracağından korktuğu için çekmez” diye devam ediyor. Rader gece vardiyasında çalıştığı için Nia sabah sifonu çekmeden tuvalete gidebilmiş. Suyla karıştığı için numunede gebelik hormonlarının tam çıkıp çıkmayacağından emin olamadığını kabul eden Rader, yine de getirdiği prediktörü kullandı. Gösterge pembeye döndüğünde Nia’nın gerçekten hamile olduğu açığa çıktı.

hamilelik-testi-sifon.jpg

"AMA SEN ŞARAP İÇEMEZSİN"

Sam banyodan çıkarak Nia’nın çocuklarına kahvaltı hazırladığı mutfağa gitti. Nia ona birkaç defa neden onları videoya çektiklerini sorsa da cevap alamadı. Nia reçel olmak için dolaba gittiğinde Sam ona şarap almaya mı gittiğini sordu ve "Ama sen şarap içemezsin" dedikten sonra Nia ona daha gebelik testi bile yaptırmadığını hatırlattığında Sam cebinden yaptığı testi çıkardı.

SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI

Sam testin gerçek olduğu konusunda ısrar edince heyecanlanan Nia “Bu adil değil” diyerek hamile olduğunu öğrendiğinde ona nasıl açıklayacağı hakkında planları olduğunu söyledi. Arkada ise çiftin kızlarının oğullarına ‘ağabey olacaksın’ diye heyecanla bağırdığı duyuluyordu. Çift, takipçilerine hamilelik boyunca videoları güncelleyeceklerini belirtmeyi de ihmal etmedi