BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Sıcaklardan korunmanın teknolojik yolları

Sıcaklar artarken serinlemek için farklı yöntemlere başvuran kişi sayında artış yaşanıyor...

Abone ol

Evinizde biraz serinlik için kafanızı buzdolabına sokmanıza gerek yok. Aşağıda önereceğimiz soğuk çözümler, teknolojinin nimetlerini elimizin altına taşıyor.

Dyson Air Multiplier

Dyson firması uzun zamandır fırtına ve tornadoların gücünü evimize getiriyor. Özellikle bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi duran bu çok özel vantilatör, tasarımı ile olduğu kadar güvenliği ve sessizliği ile de dikkat çekiyor.

Viskoelastik Jelli Yatak

Bu yatak sizi yaz sıcaklarında serin tutmak için tasarlanmış. Yatağın iç yüzeyindeki ısı aktarım özellikli Viskoelastik jel, hem vücut ısınızı çekip başka bölgelere aktarıyor, hem de ergonomik olduğu için vücudunuzun şeklini destekliyor.

Pervanesiz Disk Vantilatör

Odanızın ortasına inmiş bir UFO gibi görünen Blyss disk vantilatör, uzaktan kumandalı ve hız ayarlı 50 Watt gücünde bir cihaz. İyonizer fonksiyonu ve aşırı ısınma koruması ile daha sıcak günler için şimdiden hazırlıklı olabilirsiniz.

Stanley Classic Vacuum Flask 1.9 L

1913 yılından beri piyasada olan Stanley termosları, ömür boyu garantisi ile bu alandaki en iddialı ürünlerden biri. Özellikle açık hava aktivitelerinden hoşlanıyor ve çok geziyorsanız, içine koyduğunuz içecekleri 32 saat soğuk, 24 saat sıcak tutan çift duvarlı yapısı ile tam size göre.

Black&Decker 9 Litrelik Oto Buzdolabı

Arabanızla gezilerinizde kullanmak için uygun fiyatlı bir buzdolabı arıyorsanız, ünlü marka Black&Decker’ın 9 litre kapasiteli bu ürününe bir bakabilirsiniz. İçine koyduğunuz herşeyi mekan sıcaklığıın 27 derece altına kadar soğutabilen model, ayrıca dışarıdaki ısıyı ölçüp, en uygun ısıtma/soğutma seviyesini de kendi ayarlayabiliyor.