BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  MAGAZİN

Sibel Meriç Okan'ın kediciği olacak!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in programında göğsünün açılmasıyla adından söz ettiren şarkıcı Sibel Meriç, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk oldu.

Abone ol

Geçen hafta ünlü şovmen Okan Bayülgen'in programında göğsünün açılmasıyla adından söz ettiren şarkıcı Sibel Meriç, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk oldu.

Okan Bayülgen'İn programında iddialı göğüs dekoltesi ile zor anlar yaşayan Sibel Meriç, program ekibinden yardım alarak dekoltesini kapatmaya çalışan Bayülgen Meriç'le kısa bir süre +18 tartışması yaşadı. Bunun üzerine bir süre kameranın kadrajına giremeyen Sibel Meriç kıyafetini değiştirmek zorunda kaldı.

Sibel Meriç'in iddialı dekoltesiyle imhanı kameralara böyle yansıdı


ekran-resmi-2015-02-04-14.16.45.png

Sibel Meriç, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk oldu.Program da gençliğinden beri Okan Bayülgen'e olan hayranlığını dile getiren Meriç , 'Okan Bayülgen çok seksi bir erkek, onun kediciği olmak istiyorum' dedi.

ekran-resmi-2015-02-04-14.17.01.png

Sibel Meriç, Tahir Sarıkaya'nın, 'Adnan Hoca'nın kediciği olmak ister misin?' sorusuna ise, 'Hayır ben Okan'ın kediciğiyim. Onu aldatmak istemiyorum. Sadece onun kediciği olmak istiyorum. Zaten Okan Bayülgen'in kediciğiyim ne gerek var Adnan Hoca'ya' karşılığını verdi.

 SİBEL MERİÇ KİMDİR?

1984 Ankara doğumlu olan Sibel Meriç, küçük yaştan itibaren bale ve modern dans eğitimi almıştır. 4 sene modellik yapan Sibel Meriç daha sonra Garanti adlı single çalışmasını yayınladı ve ismini duyurdu. Eğlence programlarına katıldığında özellikle şarkılarından çok konuşmaları ve fiziğiyle sosyal medyada adından söz ettiren Sibel Meriç programlarda şarkı söyleyip dans etmektedir. Sibel Meriç Okan Bayülgen’in Disko Kralı programına katıldığında söylediği “Türk Erkeklerinin Yüzde 80’i Hayvan. Onları evcilleştirmek gerekiyor.” cümlesi ile büyük tepki almıştır.