BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64

Sibel Can Kimdir?

Sibel Can, 1 Ağustos 1970'de İstanbul'da doğmuş olan Pop folk müzik şarkıcısı, TV oyuncusu, sunucusu. İlk albümünün yapımcısı Orhan Gencebay'dır. Fahrettin Aslan tarafından keşfedilip Maksim Gazinosu'nun oryantal dansçısı oldu.1988 yılında aynı mekanda şarkı söyleyerek sahne almaya başladı. Aynı yıl ilk eşi Hakan Ural'la evlendi. Deli Yüreğim", "Dedikodu" gibi dikkat çeken parçaları 1995 yılında çıkardığı "Şarkılar Da Senden Yana" adlı...

Sibel Can, 1 Ağustos 1970'de İstanbul'da doğmuş olan Pop folk müzik şarkıcısı, TV oyuncusu, sunucusu. İlk albümünün yapımcısı Orhan Gencebay'dır. 

Fahrettin Aslan tarafından keşfedilip Maksim Gazinosu'nun oryantal dansçısı oldu.1988 yılında aynı mekanda şarkı söyleyerek sahne almaya başladı. Aynı yıl ilk eşi Hakan Ural'la evlendi. Deli Yüreğim", "Dedikodu" gibi dikkat çeken parçaları 1995 yılında çıkardığı "Şarkılar Da Senden Yana" adlı albümünde önplana çıkan şarkıları oldu. 
1997 yılında Raks Müzik etiketli "Padişah" şarkısını içeren albümü yayınlandı.Bu albüm ile popülerliğini daha çok pekiştirdi.Ödüller aldı, televizyon programları, televizyon dizileri yaptı. 

1999'da ilk eşi Hakan Ural'dan boşandı ve ertesi yıl Sulhi Aksüt ile evlendi. İlk eşinden Engincan ve Melisa, şimdiki eşinden de Emir olmak üzere 3 çocuğu vardır.