BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can cipiyle geldi yaya döndü

Sibel Can, ifade vermek için Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Ünlü şarkıcının cipine el konuldu.

Abone ol
SİBEL TURNAGÖL'E GÖZALTI ŞOKU!

Gümrüklerden fiyatı düşük gösterilerek, lüks tüketim ve gümrük vergisinin düşük ödenmesine yönelik sürdürülen soruşturmada Sibel Turnagöl'ün eşi Çiftkurtlar Otomotiv'in sahibi Mehmet Çelik gözaltına alındı

screen-shot-2012-11-01-at-2.03.14-pm.png

İthal edilirken, düşük fiyattan gösterilerek devletin vergi kaybına uğratılmasıyla ilgili Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafındanyürütülen soruşturmada, emniyete gelen Sibel Can, yaklaşık 1 saat ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı. Mercedes marka cipine elkonulan Sibel Can, çıkışta basın mensuplarının sorusu üzerine " Mağdurum, aracı sıfır diye aldım ikinci elmiş" dedi.

SİBEL CAN EMNİYETE BÖYLE GELDİ

İKİNCİ EL ARABA ALMIŞIM

2009 model olduğunu zannettiği aracın 2008 model olduğunu ve ABD'de 2008 yılında işlem gördüğünü belirten Can " Arabam Amerikanın kuzeyinde bir eyalette trafikte ortaya çıkmış, Yani işlem görmüş. Sıfır araç aldım diye biliyordum ikinci el araba almışım, sıfır değilmiş, saçma sapan şeyler. Mağdurum bu konuda ifademi verdim. Bu süreç içinde doğal olarak arabam burada kalacak, olması gereken de bu. Allah'tan ikinci arabam var" dedi.

YILLARDIR MEHMET BEY'LE ÇALIŞIRIZ

Aracı Çiftkurtlar'dan alan Sibel Can'a aracı aldığı yerle ilgili soru sorulması üzerine, ünlü şarkıcı " Yıllardır Mehmet Bey'le biz çalışırız ama ilk kez böyle bir şey geliyor başıma, çok üzüldüm, çok şaşırdım. Hiç beklenmedik bir olay bu, benim gibi bir sürü insan mağdur bu konuda" dedi. 'Şikayetçi olacak mısınız?' sorusu üzerine ise "Şikayetçi olmadım, şu an için olmadım ama bir süreç var. Süreci bekliyorum, en ufak bir şey olursa şikayetçi de olurum" diye konuştu.

screen-shot-2012-11-01-at-2.46.56-pm.png

NORMAL FİYATA ALMIŞTIM

Basın mensuplarının "aracınızı ucuza mı aldınız" diye sorması üzerine, Sibel Can aracını normal fiyatına aldığını belirterek, "Aracı normal fiyatına aldım, bütün faturalar, vergiler her şey gayet normal ama daha detaylı şeyler var bizim de anlayamadığımız" şeklinde konuştu.

screen-shot-2012-11-01-at-2.46.38-pm.png

Aracını 2009 Ocak ayında aldığını da dile getiren Sibel Can, "Ben aracı birinci el biliyordum ikinci elmiş, Amerika'da çıkmış kuzeyinde düşünebiliyor musunuz" diyerek "Biran önce inşallah toparlanır" deyip sözlerine son verdi.

Sibel Can, çıkışta bekleyen şoförünün kullandığı diğer otomobiliyle emniyetten ayrıldı.