BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
HABER /  MEDYA

Sibel Can geri dönüyor yeni dizi Sevda'nın Bahçesi fragmanı

Sibel Can'ın yeniden dizi ekranlarına döndüğü Sevda'nın Bahçesi bu akşam Kanal D'de başlayacak. Peki Sevda'nın Bahçesi konusu ne hangi oyuncular var? Sevda'nın Bahçesi 1.bölüm fragmanı neler var? Detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerinde Emre Kınay ve Sibel Can'ın oynayacağı Sevda'nın Bahçesi bu akşam başlıyor. Sevda ve Levent arasında geçen aşkı konu alan dizide neler olacak? Kanal D'nin ağır toplarından biri olan dizide neler yaşanacak? Sevda'nın Bahçesi 1.bölüm fragmanı detaylarıyla haberimizde.

Yeni Kanal D dizisi Sevda’nın Bahçesi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı sanatçı Sibel Can'ı yıllar sonra bir dizi projesiyle göreceğimiz Sevda’nın Bahçesi'nin oyuncu kadrosunda genç yetenekler de bulunuyor. İşte Sevda'nın Bahçesi oyuncuları ve karakterleri!

SEVDA'NIN BAHÇESİ OYUNCULARI

Başrollerinde yıllar sonra aynı projede bir araya gelen Sibel Can ve Emre Kınay’ın yer aldığı Sevda'nın Bahçesi'nin senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Begüm Kütük, Alina Boz, Baran Bölükbaşı, Esra Kızıldoğan, Mehmet Bozdoğan, Berat Yenilmez, Hakan Atalay, Haydar Köyel, Yasemin Öztürk, Melehat Abbasova, Doğa Konakoğlu gibi isimler de yer alıyor.

SEVDA'NIN BAHÇESİ KONUSU NE?

Dizide yıllar önce ayrılan Sevda ve Levent’in yıllar sonra yollarının yeniden kesişmesi konu ediniyor. Hamile olduğunu söylemeyen Sevda 18 yıl boyunca ayrı kaldığı Levent’in yeni karısıyla 5 yıllık bir ortaklık imzalamış, ancak bu ortaklığın imzalanmasından sonra tesadüf ortaya çıkmıştı. Babasıyla da tesadüfen karşılaşan kızını görünce ne yapacağını şaşıran Sevda, kızını babasından saklamış ama hayatın tesadüfü onları bir araya getirmişti. Dizi yine iki kadın ve bir erkek üzerinde dönecek bir aile dizisi olarak karşımıza çıkacak.

SEVDA'NIN BAHÇESİ BİRİNCİ BÖLÜM FRAGMANI