BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,47
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can Diyarbakır'dan kız kaçırdı

Sibel Can, televizyonda görüp çok beğendiği kızı Diyarbakır'a gidip ailesinden istedi. Ünlü şarkıcı Diyarbakırlı genç kızı İstanbul'a getirdi.

Abone ol

Ünlü şarcısı Sibel Can bir televizyon kanalında ses yarışmasına katılan ve son 9'a kalan Mutlu Kaya için Diyarbakır'ın Ergani ilçesine gitti. Sesi ve güzelliği ile büyüleyen Mutlu Kaya'yı ailesinden isteyen Sibel Can, genç kızı İstanbul'a getirdi.

Fantezi ve sanat müziği yorumcusu Sibel Can, bir televizyon kanalında ses yarışmasına katılan ve başarı sağlayarak son 9'a kalan Mutlu Kaya'yı okulunda ziyaret etti. İnkılap Ortaokulu'nun kantine gelen ünlü sanatçı Can'ı karşılarında gören öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kantinde Mutlu Kaya ile bir araya gelen Can, onunla bir süre sohbet ettikten sonra Kaya'nın annesi Hanım Kaya'yı da Fatih Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Mutlu Kaya'nın annesi ile bir süre görüşen ünlü sanatçı Sibel Can, "Artık kızınız bana ait. O gerçekten büyük bir yetenek. Mutlu'yu ilk dinlediğimde işte budur dedirten bir ses ile karşılaştım. Ona sahip çıkarak elimden gelen tüm desteği sunacağım" dedi.

Ünlü sanatçı daha sonra ziyaretin ardından Mutlu Kaya'yı yanına alarak İstanbul'a hareket etti.